Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Νικητής στην Κορινθία ο φιλοναζισμός! Άλλο ένα "σπουδαίο" ρεκόρ...


Τέταρτο κόμμα μετά από Ν.Δ , Πασόκ και Σύριζα αναδείχθηκε μετά τα αποτελέσματα των χθεσινών εκλογών, η Χρυσή Αυγή στον νομό Κορινθίας ...



Μετά το χθεσινο πάγωμα στην είδηση της Πρωτιάς της Κορινθίας σχετικά με το μεγαλύτερο ποσοστό που κατάφερε να συγκεντρώσει πανελλαδικά η Χ.Α. -12,1%- θεώρησα σκόπιμο να σας παραθέσω κάποια στοιχεία σχετικά με την παράταξη που επιλέξατε (με κάθε δικαίωμα που είχατε όσοι το κάνατε) να σας εκπροσωπήσει "αύριο" στο κοινοβούλιο!


Επίσημες θέσεις Χ.Α.


Το Σύμβολο




Ποσοστό και έδρες εκλογών 2012


Με ποσοστό περίπου 7% η Χρυσή Αυγή, κερδίζει 21 βουλευτές. Συγκεκριμένα βγάζει 3 βουλευτές στη Β Αθηνών, και από μία έδρα στην Α' Αθηνών, Α' Πειραιά, Β' Πειραιά, Υπόλοιπο Αττικής, Αιτωλοακαρνανία, Αχαΐα, Εύβοια, Ήλεια, Ημαθία, Α' Θεσσαλονίκης, Β' Θεσσαλονίκης, Κορινθία, Λάρισα, Μανγησία, Μεσσηνία, Πιερρία και Σέρρες και μιά έδρα από το ψηφοδέλτιο Επικρατείας.




















Μετά απ'αυτά θα σας δηλώσω ότι προσωπικά νιώθω ντροπή για τον νομό στον οποίο ανήκω, ο οποίος κατάφερε να αναδείξει και στη χώρα μας ένα μεγάλο πρόβλημα που παρατηρείται τα τελευταία χρόνια σε όλη την Ευρώπη... Συγχαρητήρια στους εκπροσώπους της Σβαστικας και της Άριας Φυλής και όλης αυτής της "ιδεολογίας" , οι υποστηρικτές της οποίας έχουν κατ' επανάληψη συμμετάσχει σε καταγεγραμμένες εγκληματικες ενέργειες τόσο στην Ελλάδα όσο και στον υπόλοιπο κόσμο. Ελπίζω να βγάλουν εσάς και τα παιδιά σας "μεθαύριο" , τους αυριανούς πολίτες αυτής της χώρας, ασπροπρόσωπους.

Τα συμπεράσματα δικά σας...

Λυπάμαι που ο Έλληνας κατάντησε στο σημείο να ζητάει την βοήθεια των άκρων και της βίας ακόμα και σαν λύση ανάγκης!

Θα κλείσω με ένα μήνυμα του Μ. Γλέζου προς όλους του ΈΛΛΗΝΕΣ!




6 σχόλια:

  1. Αφού νοιώθεις ντροπή για τον νομό που κατοικείς, να μετακομίσεις!
    Έπονται χειρότερα για σένα

    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. No comment....Δημοκρατία σε όλο της το μεγαλείο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το δεύτερο βιντεάκι μπορώ να πω ότι με σόκαρε αρκετά!!!!Αν δεν είχαμε το πρόβλημα με τους μετανάστες,δε νομίζω ότι θα ψήθιζαν τόσοι πολλοί χρυσή αυγή!!!Eύχομαι να μην δημιουργηθούν επεισόδια με τις πλέον νόμιμες πορείες τους!!!Πραγματικά λυπάμαι τους ανθρώπους που ψήφισαν αυτό το φιλοναζιστικό κόμμα στο όνομα της απελευθέρωσης της χώρας μας από τους μετανάστες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλά έκανε ο κόσμος και τους έβγαλε!για να δουν ποιοι πραγματικά είναι!!!Για να φανεί η δημοκρατία τους σε όλο της το μεγαλείο!όλοι όρθιοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ενώ αυτό που ζούμε τώρα είναι δημοκρατία!!!!Σας πήρε ο πόνος για τη Χρυσή Αυγή...όταν ψηφιζόταν το μνημόνιο σε ποια καφετέρια πίνατε καφέ?
    Το σχόλιο μου δεν αφορά τους συναδέλφους, αλλά απευθύνεται γενικά σε όλους εκείνους τους ευαίσθητους-κατά φαντασίαν δημοκράτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σωστά για τον καφέ.Όπως επίσης υπάρχει και η άλλη κατηγορία ανθρώπων που ίσως στις πιο κρίσιμες εκλογές της χώρας μας κοιμόντουσαν στο κρεβάτι τους και άφηναν τους άλλους να βγάλουν το φίδι από την τρύπα, γι'αυτό καταλήξαμε να έχουμε αυτή την Ελλάδα και τώρα κι αυτούς στην εξουσία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.