Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Boeing 727 γίνεται συντρίμμια. - Έτσι ερευνεί το Discovery Channel!


Ρίχνεις ένα θεόρατο επιβατηγό αεροπλάνο στην έρημο για να δεις τι θα γίνει...
Εννοείται ότι κανείς δεν τραυματίστηκε στην ηθελημένη αυτή πτώση του 727, καθώς έγινε για ερευνητικούς σκοπούς από το Discovery Channel! Και γιατί δεν το έκαναν με τη βοήθεια των ψηφιακών εφέ; Μα γιατί το επιστημονικό φιλοπερίεργο ήθελε να δει τι γίνεται στην πραγματικότητα...


Η εκπομπή «Curiosity» του Discovery Channel προσπάθησε να αναπαραστήσει ένα σοβαρό μεν, αλλά μη θανατηφόρο αεροπορικό δυστύχημα στην έρημο Sonoran του Μεξικού. Ο πιλότος κατέβασε το αεροπλάνο σε επικίνδυνα χαμηλό υψόμετρο, εγκαταλείποντάς το λίγο πριν την πρόσκρουση. Κάμερες μέσα και έξω από το γιγαντιαίο πουλί κατέγραψαν τη θεαματική συντριβή, ενώ crash test κούκλες έπαιξαν τον ρόλο του κόσμου. Το ντοκιμαντέρ θα παιχτεί αργότερα μέσα στη χρονιά, ωστόσο ερασιτεχνικό βιντεάκι κατέγραψε την πτώση. Ιδού!




Πηγή:delamagen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.