Σάββατο 26 Μαΐου 2012

RALLY ACROPOLIS:Επιμένει ο Λόεμπ...

Τρίτη ημέρα του 58ου Ράλι Ακρόπολις και ο ελληνικός αγώνας άφησε τη Στερεά Ελλάδα που τόσο πολύ ταλαιπώρησε χθες
τα πληρώματα και μεταφέρθηκε πλέον στην Πελοπόννησο.
Με τον καιρό σύμμαχο (ήλιος) οι αγωνιζόμενοι θα συνεχίσουν σήμερα την προσπάθειά τους παίρνοντας από τέσσερις επαναλαμβανόμενες ειδικές διαδρομές.

Με το... καλημέρα σήμερα, στην ειδική Κλένια Μυκήνες 1, μήκους 17,41 χλμ. ο Σεμπάστιαν Λόεμπ θέλησε να δώσει απάντηση στον Γιάρι-Μάτι Λάτβαλα για τη χθεσινή του επικράτηση στην τελευταία ειδική της ημέρας. Ετσι ο οκτώ φορές παγκόσμιος πρωταθλητής κέρδισε την πρώτη ΕΔ της ημέρας και αύξησε λίγο ακόμα (στα 7,6 δευτ.) τη διαφορά από τον δεύτερο Φινλανδό οδηγό της Ford που ήταν 1,1 δευτ. πιο αργός.

«Επεκτείνω τη διαφορά μου, αλλά μόλις για ένα δευτερόλεπτο. Πήγαμε καλά, αλλά ήτα μία πολύ δύσκολη ειδική για τα ελαστικά και το δεύτερο πέρασμα θα είναι πολύ άσχημο», δήλωσε ο Σεμπάστιαν Λόεμπ.

Ο Λάτβαλα σημείωσε ότι έκανε κάποιες αλλαγές στο Fiesta WRC και πλέον νιώθω πιο έτοιμος. «Προσπάθησε όσο περισσότερο μπορούσα αλλά κάποιες σημεία είναι πολύ δύσκολα και χρειάζεται να είσαι πολύ προσεκτικός γιατί υπάρχουν πολλές πέτρες. Προσπάθησα να πιέσω τον Λόεμπ, αλλά είναι οκτώ φορές παγκόσμιος πρωταθλητής και επομένως αυτό δεν θα είναι εύκολο».          





Πηγή:real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.