Τετάρτη 15 Αυγούστου 2012

ΛΟΥΤΡΑΚΙ:Ποιο διάσημο ζευγάρι της showbiz έκανε 15Αύγουστο στην πόλη μας;

Το ζευγάρι βρίσκεται από χθες στην πόλη μας και κάνει ολιγοήμερες διακοπές, πριν επιστρέψει στην Αθήνα για να αρχίσουν τα γυρίσματα .

Ο λόγος για το πολυαγαπημένο ζευγάρι ηθοποιών,  Αλέξανδρο Σταύρου και την Μαριάννα Τουμασάτου...

που από χθες έχουν έρθει στο Λουτράκι για λίγες μέρες για να περάσουν στιγμές χαλάρωσης και οικογενειακής γαλήνης μαζί με την μικρή τους κόρη σε σπίτι οικογενειακών φίλων. Το lcitynews τους εντόπισε χθες να κάνουν βόλτα στην παραλία Λουτρακίου, ενώ σήμερα εκκλησιάστηκαν στο ναό του Αγ.Ιωάννου. Στη χθεσινοβραδινή τους βόλτα στην παραλία μιλήσαμε μαζί τους αλλά δεν θέλησαν να φωτογραφηθούν, γιατί όπως μας εξήγησαν οι διακοπές για αυτούς είναι κάτι πολύ ιερό και προσωπικό. Η έκθεσή τους σε φωτογραφίες είναι μόνο μέρος της δουλειά τους και όχι κάτι που το κάνουν στις διακοπές τους . Εμείς δεν μπορούσαμε παρά να το σεβαστούμε και με την σειρά μας  να τους ευχηθούμε καλές διακοπές.
Να μην ξεχάσουμε να υπενθυμίσουμε ότι η γνωριμία τους  έγινε στη σειρά "Βέρα στο δεξί" που τα κάποια γυρίσματα της είχαν πραγματοποιηθεί στην Λίμνη Βουλιαγμένης.




3 σχόλια:

  1. να πούμε ότι ο Αλέξανδρος Σταυρου έιναι Λουτρακιώτης απο την πλευρα του πατέρα του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. νομίζω πως μπερδεύτηκες αυτός είναι ο Βασίλης Μπισμπίκης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δεν μπερδευτηκα καθόλου, είναι Λουτρακιωτης , η αδερφη του πατερα του μενει λιγο πιο κάτω απο τον Αι Γιάννη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.