Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Αποκλειστικό: Ποια προσπάθησε να βιάσει τον Δημήτρη Σειρηνάκη μέσα στο γραφείο του!!!!

Συνέβη κι αυτό. Ο κορυφαίος Έλληνας πορνογράφος μόλις και μετά βίας γλίτωσε απο τα χέρια
νεαρής που του παρουσιάστηκε στην αρχή ως υποψήφια για κάποια ταινία και κατέληξε να τον κυνηγάει μέσα στο γραφείο του. Ένας αγώνας δρόμου που κράτησε για περίπου δύο λεπτά και έφερε στα όρια του τον επιχειρηματία και την συνεργάτιδά του Αγγελική να προσπαθεί να τον βγάλει απο τα χέρια της νεαράς.

Μια νεαρή που στην αρχή του είπε πώς δεν είχε κάνει ποτέ έρωτα και πώς ήθελε να πουλήσει την παρθενιά της τηλεοπτικά. Ο Σειρηνάκης ζήτησε να την δει απο κοντά. Τι το ήθελε. Μετά απο δέκα λεπτά αποδείχτηκε πώς το κορίτσι είχε άλλα στο μυαλό της. Πήδηξε πάνω στο γραφείο του και άρχισε να του σκίζει το πουκάμισο. Ο Σειρηνάκης προσπάθησε στην αρχή ευγενικά να την αποφύγει αλλά όταν είδε ότι η λυσσάρα δεν καταλάβαινε έβαλε τα μεγάλα μέσα…Την απώθησε με τα χέρια και κατόπιν συνεργάτες του την έβγαλαν σηκωτή απο την εταιρεία του. Το θέμα έμεινε εκεί καθώς δεν προέβη σε αναφορά σε αστυνομικό τμήμα. Μιλώντας με τον ίδιο τον Σειρηνάκη, αφού μας επιβεβαίωσε το γεγονός δήλωσε «Αυτά μπορεί να συμβούν».





Πηγή: http://blogs.gossip-tv.gr/nassos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.