Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Συναυλία με την Μελίνα Ασλανίδου (φώτο)



Δεν υπήρχε καλύτερος τρόπος για να αποχαιρετίσει κανείς το καλοκαίρι!
Μαγική Βραδιά! Το ολόγιομο Αυγουστιάτικο φεγγάρι γιορτάστηκε με επιτυχία στο Λουτράκι, και συγκεκριμένα στο αρχαιολογικό χώρο του Ηραίον δίπλα στη Λίμνη Βουλιαγμένης.
Με μια μεγαλειώδεις παράσταση που σίγουρα άφησε εποχή και όλοι όσοι βρισκόμασταν εκεί, ταξιδεύσαμε σε μέρη μακρινά που ίσως με την δύναμη του φεγγαριού να είχαν άλλη αίσθηση.

Η Φιλαρμονική του Δήμου μας, ο τενόρος Νίκος Στεφάνου και η ερμηνεύτρια Μελίνα Ασλανίδου έκαναν το κόσμο να ενθουσιαστεί και η ευχαρίστηση τους να καθρεφτίζεται  στο πρόσωπο τους.
Βέβαια, ενεργό ρόλο σε αυτό, είχε η ιδιαίτερη παρουσία του Αλέξη Κωστάλα (αξιοσημείωτο είναι ότι δέχτηκε αφιλοκερδώς να συμμετάσχει) που με την μαγευτική του φωνή ολοκληρώνε τόσο τέλεια το υπέροχο αυτό σκηνικό.
Αξίζει να πούμε ένα μεγάλο και ιδιαίτερο μπράβο στα παιδιά της Φιλαρμονικής και στον αρχιμουσικό της Πελοπίδα Μαυρόπουλο,που με αρκετές δυσκολίες (εδώ και 3 χρόνια απλήρωτοι) κάνουν ότι καλύτερο! και μπορούν να μας κάνουν πάντα υπερήφανους!
Εκεί ήταν ο δήμαρχος κ.Κώστας Λογοθέτης όπως και αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι. Στην ομιλία του δημάρχου, εκτός από τα ευχαριστήρια που έδωσε, δεν παρέλειψε να πει ότι, αυτή η βραδιά θα είναι θεσμός και κανένας δεν μπορεί να την διακόψει(για να δούμε....ελπίζουμε να μην αυτοδιαψευστεί....) 
Η συμμετοχή του κόσμου ήταν παραπάνω από την αναμενόμενη (περίπου 3.000-4.000) αλλά το αποτέλεσμα και η συνολική εικόνα, τους αντάμειψε επάξια.
Βέβαια, δεν έλειψαν και μερικά ευτράπελα που δεν θα θέλαμε να τα αναφέρουμε τώρα!!!
Εμείς ευχόμαστε και του χρόνου μια τέτοια ωραία εκδήλωση και για όσους δεν ήσασταν εκεί, το lcitynews, σας εξασφάλισε πλούσιο φωτογραφικό υλικό για να πάρετε μια μικρή γεύση από την μαγευτική βραδιά!



























ευχαριστούμε θερμά το φωτογραφείο του Γιάννη Αλεξανδρή για τις φωτογραφίες που μας εξασφάλισε.
Ξενοφώντος 4, Λουτράκι

3 σχόλια:

  1. Μοναδική βραδιά!!!
    Θερμά συγχαρητήρια σε όλους!
    Μπράβο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απίστευτη βραδιά!
    Η φιλαρμονική, η Ασλανίδου και ο τενόρος έδωσαν ρεσιτάλ! Φοβερός και ο Κωστάλας!
    Πάντα τέτοια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.