Δευτέρα 6 Μαΐου 2013

Σαν δυο σταγόνες νερό μοιάζει με την κόρη της η Σίντι Κρόφορντ

"Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει" λέει το γνωστό ρητό και φαίνεται πως στην περίπτωση του πρώην σούπερ μόντελ ταιριάζει γάντι!

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τη Σίντι Κρόφορντ να απολαμβάνει τη βόλτα της στο Μαλιμπού, συντροφιά με την 11χρονη Κάγια. Αναμφισβήτητα, η ομοιότητα μάνας και κόρης βγάζει μάτι!

Ψιλόλιγνη κορμοστασιά, σκούρα καστανά μαλλιά και έντονο βλέμμα. Η νεαρή Κάγια έχει πάρει τα γονίδια ομορφιάς της αγαπημένης της μητέρας.



"Δεν παρατηρώ κάποια ιδιαίτερη ομοιότητα, ωστόσο οι άλλοι μου λένε διαρκώς πόσο μοιάζουμε" είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στο παρελθόν η 47χρονη Αμερικανίδα.
Μάλιστα, η μονάκριβη κορούλα της ακολουθεί τα χνάρια της, καθώς συμμετείχε ως μοντέλο στην κολεξιόν του οίκου Versace, ενώ ετοιμάζεται να κάνει τα πρώτα της βήματα και στη μεγάλη οθόνη, πρωταγωνιστώντας στην ταινία "13 the Musical".
Η Κρόφορντ είναι παντρεμένη εδώ και 15 χρόνια με το Ράντε Γκέρμπερ, με τον έχει αποκτήσει δύο παιδιά, τον 14χρονο Πρίσλεϊ Γουόκερ και την 11χρονη Κάγια.







Πηγή: http://www.news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.