Τρίτη 7 Μαΐου 2013

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ: Οικογενειακή τραγωδία-Νεκροί γνωστός καναλάρχης με την κόρη του





Ο διευθύνοντας σύμβουλος του Sky Media, Nick Miligan και η μόλις 8 χρονών κόρη του έχασαν τη ζωή τους όταν το σκάφος στο οποίο επέβαιναν αναποδογύρισε.


Που να φανταζόντουσαν πως μια απλή καθημερινή βόλτα με το σκάφος θα κατέληγε σε αυτή την τραγωδία.. Η τραγική ειρωνία είναι πως ο πατέρας στο παρελθόν είχε χαρακτηρίσει το εξοχικό τους ως "θησαυρό" και ό,τι πιο όμορφο υπάρχει.

Λίγα μέτρα έξω από τη θάλασσα, βρισκόταν ο δάσκαλος του θαλάσσιου σκι, Charlie Toogood και πρόλαβε να φτάσει στο σημείο και να σώσει τα δυο μικρά παιδάκια.


Ο Charlie ανέβηκε στο σκάφος και το σταμάτησε, όμως ήταν αργά για τον άτυχο πατέρα και την μικρούλα.


Η 39χρονη σύζυγός του, οι άλλες δυο κόρες τους, η 12χρονη και η 10χρονη και ο 4χρονος γιος τους μεταφέρθηκαν με ελικόπτερο στο πιο κοντινό νοσοκομείο.


Οι τελευταίες ειδήσεις από το εξωτερικό μεταδίδουν πως η μητέρα και ο 4χρονος γιος ενδέχεται να χάσουν τα πόδια τους, καθώς τους έκοψε η προπέλα.
























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.