Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Ξέρεις τι τρως; Το Kool Magazine σου αποκαλύπτει την αλήθεια


Μετά το σκάνδαλο για το πόσα άλογα φάγαμε, ήρθε η ώρα να σας αποκαλύψουµε -με τον πλέον χιουμοριστικό τρόπο- τα
πραγματικά συστατικά στο παραδοσιακό junk food.





Μπέργκερ

8% Ανακυκλώσιµο υλικό από τον ∆ηµόκριτο

5% Χαρτί (από φεϊγ βολάν του Ευάγγελου Βενιζέλου)

12% Μπαχαρικά (το πιπέρι καλύπτει τη μασχαλίλα)

9% Σαµάρι

0,01% Κερατίνη (λόγω τριχόπτωσης του παρασκευαστή)

5% Αυξητική ορμόνη (να ‘ναι καλά το γκανιάν του ιπποδρόμου)

20% Γκανιάν του ιπποδρόμου «Fury» (τελικά όχι και τόσο γκανιάν)

20% Σόδα (φουσκώνει, δεν παχαίνει, δεν κοστίζει)

12% αφρολέξ

4% Μοσχάρι ελευθέρας βοσκής, Αγροκτήµατα Σχιστού

5% Αρωματικές ουσίες (μασχαλίλα)



Milkshake

6% Αρωµατικό κερί

3% Τσιµέντο

3% Δάκρυα χαµηλόμισθου εργαζομένου

60% Ανακυκλωµένο νερό υπονόµου

9% Σκόνη (μπορεί και γάλακτος, μπορεί και όχι)

5% Γάλα γάτας

4% Γάλα αγελάδας

10% Χρωστική ουσία (οικολογική λαδομπογιά)



Τηγανητές πατάτες

10% Γράσο µηχανής

4% Καουτσούκ

5% Coleston No 9 blond ambition

3% Υδρογονάνθρακες Πάνου Καµµένου

3% Εντομοκτόνο (δεν χρειάζεστε αντικουνουπικό)

30% πριονίδι

2% Πρωτεΐνη (μυγάκια)

5% Extensions (αντικαθιστούν το τριμμένο τυρί)

3% Καστορέλαιο

10% Αποτσίγαρα

5% Χώµα

20% πολτός πατάτας προέλευσης Φουκοσίµα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.