Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

ΛΟΥΤΡΑΚΙ:"ΤΑ ΤΣΟΎΓΚΡΙΣΕ"Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟY Δ.Σ. ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ;



Έχει κόψει πλέον τον ομφάλιο λώρο με το δήμαρχο Λουτρακίου Κώστα Λογοθέτη και τους «υπασπιστές» του ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Σπύρος Νικολάου.

Αυτό γνωστοποίησε ο ίδιος ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου στους δημοτικούς υπαλλήλους των Αγ. Θεοδώρων, στους οποίους ξεκαθάρισε όταν θα έχουν κάποιο πρόβλημα θα καλούν μόνον τον...... ίδιο, δεδομένου ότι δεν έχει επαφή τόσο με τον Κώστα Λογοθέτη, όσο και με τους αντιδημάρχους Γιώργο Γλυκοφρύδη, Δημήτρη Δέδε, Γιάννη Κακούρο.
Την ανακοίνωση αυτή ο Σπύρος Νικολάου την έκανε στα γραφεία της τοπικής κοινότητας Αγ. Θεοδώρων και κανείς δεν έδειξε να εκπλήσσεται, δεδομένου ότι τα στοιχήματα στους Αγ. Θεοδώρους ήταν ο χρόνος που θα τα σπάσει και ο Σπύρος Νικολάου με τον Κώστα Λογοθέτη.
Φυσικά, ο Σπύρος Νικολάου δεν έκανε λόγο αν έχει πρόθεση να παραιτηθεί και από πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, λαμβανομένου υπόψη ότι ο μηνιαίος μισθός μετράει, οι εποχές είναι δύσκολες και ως εκ τούτου η μηνιαία αποζημίωση για έναν ακόμη χρόνο είναι μια χαρά!







Πηγή:geraniablog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.