Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Emily Scott: Η καυτή Αυστραλέζα ξαναχτυπά




Η Scott γεννήθηκε πριν από 29 χρόνια στην Αυστραλία και έγινε γνωστή από τις συμμετοχές της σε διάφορα τηλεοπτικά ριάλιτι της χώρας της, όπως τα «Love Island», «Cirque de Celebrite», «Dancing with the Stars» και «I’m a Celebrity…Get Me Out of Here»

Στις σελίδες του αντρικού περιοδικού «FHM» της τουρκικής έκδοσης πόζαρε η καυτή Αυστραλέζα Emily Scott, η οποία είναι μοντέλο, DJ, μουσική παραγωγός και τηλεπερσόνα.

Η Scott γεννήθηκε πριν από 29 χρόνια στην Αυστραλία και έγινε γνωστή από τις συμμετοχές της σε διάφορα τηλεοπτικά ριάλιτι της χώρας της, όπως τα «Love Island», «Cirque de Celebrite», «Dancing with the Stars» και «I’m a Celebrity…Get Me Out of Here».

Η Scott, η οποία έχει ψηφιστεί από το περιοδικό «FHM» αρκετές φορές ως η πιο σέξι Αυστραλέζα αλλά και μια από τις πιο σέξι γυναίκες στον κόσμο, έχει πει σε συνέντευξή της ότι οι Βρετανοί άντρες είναι πολύ καλύτεροι στο κρεβάτι από τους περισσότερους Αυστραλούς και Νεοζηλανδούς.

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.