Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

ΦΛΑBARAKI by the winter:GRAND OPENING PARTY !!



Το Φλαbaraki απέκτησε το χειμερινό  ”αδελφάκι” του..!!

η θέα που παραμένει..η θάλασσα που είναι δίπλα ...και η ζεστή ατμοσφαίρα σας περιμένουν...Εκεί …όπου οι γεύσεις συναντούν τα αρώματα σε ένα ξεχωριστό παιχνίδι…
Σε έναν “διαφορετικό” χώρο το Φλαbaraki by the winter , σας υπόσχεται ότι...
Τα Σαββατοκύριακα δεν θα είναι ποτέ ξανά ίδια...!

Σας περιμένουμε, το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου στα επίσημα εγκαίνια στο χειμερινό σας “στέκι” με φαγητό..ποτό και διασκέδαση με τους μοναδικούς ...




Οι Opera Chaotique δημιουργήθηκαν τον Μάιο του 2011 από τον Tenorman (φωνητικά, πιάνο και μυστήριο) και τον Voodoo Drummer (τύμπανα, κρουστά και κόλπα κάθε είδους) και ήδη έδωσαν μια σειρά από επιτυχημένες εμφανίσεις σε μεγάλες πόλεις του εξωτερικού όπως το Βερολίνο και το Παρίσι και σε μεγάλα φεστιβάλ όπου διέπρεψαν, όπως το Secret Garden Party του Λονδίνου, ενώ έχουν συνεργαστεί με τους Jolly Jumper (NR), Louisiana Red, Bob Brozman, Blaine Reininger και Angela Brown (US). Το  συγκρότημα τα τελευταία 2 χρόνια έχει κερδίσει την εύνοια του Ευρωπαϊκού  Τύπου, σχεδόν από τα πρώτα βήματα. "Μια μουσική εμπειρία ολοκληρωτικά αυθεντική, προσεγμένη και από καρδιάς δοσμένη", (Where y'at magazine, Νέα Ορλεάνη, ΗΠΑ). “Τζαζ, όπερα, εναλλακτικό ροκ, Αφρικανική μουσική και καμπαρέ συγκρούονται σε αυτήν την εκκεντρική παράσταση” (TimeOut, London mag. U.K.). "μέσω λυρισμού, τζαζ και καμπαρέ"(Lylo Mag, Γαλλία). μια μυθιστορηματική τζαζόπερα εμπειρία"(Exberliner Mag, Γερμανία). "με υπερηφάνεια σας παρουσιάζουμε κάτι πραγματικά αυθεντικό..." (BCN MES, πολιτιστικό περιοδικό, Βαρκελώνη, Ισπανία). "μια σκοτεινή καμπαρέ όπερα"(Radio Cultura, Αργεντινή). Προκαλώντας όλα τα στερεότυπα δημιούργησαν ένα νέου είδους jazz-opera show σε ένα διεθνές καμπαρέ όπου διάσημοι χαρακτήρες της όπερας βρίσκονται ξαφνικά στους δρόμους της Νέας Ορλεάνης" (TIP BERLIN MAG).
Με την γνωστή αισθητική που τους χαρακτηρίζει, ο Tenorman & ο Voodoo Drummer μέσα στην ίδια συνταγή αναμιγνύουν περισσότερα και διαφορετικά  είδη τέχνης μεταξύ τους .  Η όπερα συναντάει το πανκ, η τζαζ αναμιγνύεται με  την Αφρικάνικη κουλτούρα,  πρωτότυπες συνθέσεις και αυτοσχεδιασμοί με  ευφάνταστες διασκευές, σε ένα χαοτικό show.

Μαζί τους η Σοπράνο : Λητώ Μεσσήνη
Μην τους χάσετε, δεν συγχωρούν κανέναν!!!


Warm up ο αγαπημένος μας Πέτρος Αδάμ γνωστός -με τις μουσικές του κόσμου - dj και μουσικός παραγωγός του KOSMOS 93,6 , ΕΡΤ.
Σας περιμένουμε ........!!
Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 19:00
Παραλία Φλάμπουρο / Λουτράκι

Πληροφορίες : 6949 202470 , 2744021637





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.