Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

ΚΑΥΣΩΝΑΣ στην Σιβηρία! Οι ντόπιοι έβαλαν τα μαγιό τους και βγήκαν στις παραλίες!!! Πόσο έχει φτάσει η θερμοκρασία;;;




Η Σιβηρία είναι διάσημη για την εξαιρετικά χαμηλή της θερμοκρασία αποτελώντας ένα από τα πιο παγωμένα και αφιλόξενα μέρη πάνω στη γη.




Τον Δεκέμβριο η θερμοκρασία στη Σιβηρία αγγίζει τους -40C με ένα παχύ στρώμα χιονού να καλύπτει την ανατολική ρωσική περιοχή.

Ωστόσο τις τελευταίες εβδομάδες η Σιβηρία γνωρίζει πρωτόγνωρα καιρικά φαινόμενα, με το χιόνι να σημειώνει μια ηχηρή απουσία και τη θερμοκρασία να ξεπερνά τους μηδέν βαθμούς Κελσίου. Μπορεί να παραμένει η ελαφρώς ψυχρότερη χώρα της Δυτικής Ευρώπης, ωστόσο οι περισσότεροι ντόπιοι δεν έχουν ξαναζήσει κάτι παρόμοιο.

Στην πόλη Τομσκ, όπου συνήθως η θερμοκρασία το Δεκέμβρη κυμαίνεται στους -15C, φέτος φτάνει τους 5C, μόλις ένα βαθμό λιγότερο από το Λονδίνο. Έτσι μια ομάδα ντόπιων αποφάσισε να χαρεί την πρωτοφανή ηλιοφάνεια πηγαίνοντας για κολύμπι.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.