Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

ΛΟΥΤΡΑΚΙ:8 επίσημες υποψηφιότητες για τον δήμο και συνεχίζουμε....Διαβάστε αναλυτικά



Και πριν καλά καλά  περάσει η μυρωδιά των Χριστουγέννων και ενώ όλοι αναρωτιόμασταν που είναι οι υποψήφιοι εξαφανισμένοι ...Να σου πριν αρχίσει η 3 εβδομάδα του Ιανουαρίου αμέσως έχουμε 8 υποψηφιότητες που θεωρούνται σίγουρες!


Ξεκινάμε λοιπόν :

1. Λογοθέτης Κωνσταντίνος  -νυν δήμαρχος, αν και δεν έχει ανακοινώσει επίσημα την υποψηφιότητα θεωρείτε σίγουρη . Με παλιούς και νέους δημοτικούς συμβούλους να τον στηρίζουν.

2.Γιωργος Γκιώνης -πρώην δήμαρχος, η υποψηφιότητα του έχει ανακοινωθει. Ένας δήμαρχος που πέρασε από τον δήμο και συζητήθηκε πολύ  και ποικιλοτρόπος .

3. Παύλος Παύλου- δήμαρχος για πολλά χρόνια που και αυτός άφησε το στίγμα του.

4. Παπαγεωργίου Γιώργος -μόλις χθες ανακοινώσε την υποψηφιότητα του , πράγμα που αναμενόταν.
Ένας άνθρωπος που ασχολείται εδώ   και πολύ καιρό με τα τοπικά δρώμενα καυτηριάζοντας με τον δικό του τρόπο τα κακώς κείμενα αυτού του τόπου.

5. Αναστάσιος Ροντζώκος -μόλις χθες και αυτός ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του .
Ο κ.Ροντζώκος αποχώρησε από τον συνδυασμό του κ,Λογοθέτη με τους  Πολίτες Μπροστά.
Σίγουρα μια υποψηφιότητα που δεν περίμενε κάνεις!

6. Δημήτρης Βασιλείου  -πρώην υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Παύλου.
Ένας επιστήμονας που πολύ πιστεύουν ότι μπορεί να κάνει την διαφορά δίνοντας (όπως λέει ) έμφαση στους νέους . (Για να δούμε;;;)

7.Συνδιασμος του ΣΥΡΙΖΑ - την προσεχή Κυριακή η τοπική ομάδα του κόμματος θα αρχίσει τις διεργασίες για την ανάδειξη του συνδυασμού του για τον δήμο .

8. Συνδυασμός του ΚΚΕ -είναι παράδοση το ΚΚΕ να κατεβάζει τον δικό του υποψήφιο και συνήθως παίρνει μια έδρα στο δημοτικό συμβούλιο.

Όλες οι παραπάνω υποψηφιότητες δεν είναι οι τελικές αφού κατά την διάρκεια των επόμενων εβδομάδων πιθανόν να προκύψουν και άλλες υποψηφιότητες αυτή του κ.Λόη με του Ενεργούς Πολίτες και άλλες δυο που ακόμα είναι νωρίς να αναφερθούμε.

Σύνολο 11 υποψηφιότητες δημαρχών...
Καλά ποιοι είμαστε τελικά;;;
Ένα θέμα που θα προκύψει είναι ότι σχεδόν όλος ο δήμος θα είναι υποψήφιος για κάποιο αξίωμα είτε στο δημοτικό συμβούλιο ,είτε στο τοπικό.

Έχουμε να ζήσουμε επικές στιγμές 
 ...αφού τα προβλήματα που υπάρχουν στο δήμο είναι τόσο σοβαρά (Καζίνο και χρέη),που να δούμε ,ποιος θα τα λύσει τελικά !








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.