Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Εργάτης δήμου έπεσε από δέντρο και ειναι στην εντατική!



Ώρες αγωνίας! Στην εντατική παραμένει ο 53χρονος εργάτης του δήμου Κορινθίων που έπεσε από δέντρο


-Σε ενάμισι μήνα περίπου θα …έβγαινε στη σύνταξη

Ώρες αγωνίας για τον 53χρονο εργάτη στο δήμο Κορινθίων ο οποίος στα τέλη της περασμένης εβδομάδας έπεσε από δέντρο και χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι του. Ο άτυχος εργάτης μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Κορίνθου για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και εν συνεχεία στο ΚΑΤ.



Σε επικοινωνία της korinthiannews.gr με τον αντιδήμαρχο καθαριότητας, ο κ. Χ. Μελέτης ανέφερε μεταξύ άλλων: «Όλα συνέβησαν την Παρασκευή το πρωί όταν ο 53χρονος υπάλληλος Γιώργος Βλάσσης έπεσε από δέντρο κοντά στο νοσοκομείο Κορίνθου. Ανέβηκε στη σκάλα και στη συνέχεια ακούμπησε με το ένα του πόδι στο δέντρο.

Το αποτέλεσμα ήταν να χάσει την ισορροπία του και να πέσει από ύψος, λιγότερο από δύο μέτρα. Παρόλα αυτά παρουσίασε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, χτύπημα στο θώρακα και τα πλευρά καθώς και κατάγματα σε χέρια και πόδια.

Μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Κορίνθου και εν συνεχεία στο ΚΑΤ όπου και παραμένει στην εντατική μέχρι και σήμερα. Είναι πατέρας δύο παιδιών και ήθελε περίπου ενάμισι μήνα για να βγει στη σύνταξη. Ας ευχηθούμε να γίνει γρήγορα καλά






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.