Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: ΟΜΙΛΙΑ ΠΑΥΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)


Εν μέσω σφοδρού αέρα και θερμοκρασιών που θύμιζαν χειμώνα πραγματοποιήθηκε η ομιλία του κ. Παύλου Παύλου στο Λουτράκι.


Ο κ. Παύλου ανέφερε ότι το Λουτράκι παρουσιάζει πλέον εικόνα εγκατάλειψης και οικονομικού μαρασμού σε αντιδιαστολή με την εποχή που αυτός ήταν δήμαρχος, όπου και αποτελούσε παράδειγμα προς μίμηση και πρότυπο για τους άλλους δήμους.

Στάθηκε στο γεγονός ότι παρέδωσε τα ταμεία του δήμου γεμάτα και την πόλη ένα απέραντο εργοτάξιο και δεν μπορεί να δέχεται ο κ. Γκιώνης να καπηλεύεται το έργο του αυτοαποκαλούμενος δήμαρχος των έργων, ενώ θα μείνει στην ιστορία ως δήμαρχος των χρεών, όπως χαρακτηριστικά είπε.

Όσον αφορά την δημοτική αρχή του κ. Λογοθέτη την χαρακτήρισε φοβισμένη, ανίκανη να αντιδράσει και ουραγό των εξελίξεων. Κατηγόρησε τον νυν δήμαρχο ότι ενώ δήλωνε προεκλογικά ότι γνώριζε την οικονομική κατάσταση και τα χρέη του δήμου και έχει λύσεις, προέβει εν τέλει σε ερασιτεχνικούς χειρισμούς που χειροτέρεψαν τα πράγματα.

Στην συνέχεια μίλησε για το πρόγραμμα του και τις προτεραιότητες του αν εκλέγει δήμαρχος.

Αναφέρουμε ενδεικτικά περιφερειακός, κυκλοφοριακό-πάρκινγκ, παραλιακός πεζόδρομος,προαστιακός, πολιτιστικό κέντρο, κοινωνική πολιτική.

Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνει στο θέμα του νερού(δημοτικό εμφιαλωτήριο, αν δεν υπάρξει ενδιαφέρον ιδιωτών) και στο καζίνο, όπου μόνη λύση για την συνέχιση της λειτουργίας του είναι η μετατροπή σε Α.Ε(με εξασφάλιση, μελλοντικά, του ποσοστού του δήμου και διατήρηση θέσεων εργασίας και μισθών).




Δειτε τις παρακάτω φωτογραφίες και σε λίγο ακολουθεί βίντεο.






























1 σχόλιο:

  1. ΤΙ ΖΗΤΑΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΑΛΙ ? ΘΑ ΒΑΔΙΣΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ 5ΕΤΙΑ ΤΗΝ ΠΙΟ ΚΡΙΣΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ? ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ
    ΑΣΕ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.