Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Κυβέρνηση: «Εμπρός για μια φαρμακευτική αβεβαιότητα!»


Η αθρόα εισαγωγή και διάθεση των γενόσημων,
όπως λέγονται τα σκευάσματα αυτά, που προωθούνται συστηματικά απο τις ξένες πολυεθνικές, θα καταστήσουν τον πολίτη κυριολεκτικώς απροστάτευτο απέναντι στις ασθένειες, ιδιαίτερα σε μια εποχή, που οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι υπάρχουσες ασθένειες γίνονται ανθεκτικότερες και πιο επίμονες και παλαιές ή «ξεχασμένες» επανεμφανίζονται στην ευρωπαική ήπειρο.
Επιπλέον τα σκευάσματα αυτά θα είναι κατασκευασμένα σε άγνωστη χώρα και πιθανότατα – εκτός απο κάκιστης ποιότητας – να είναι και νοθευμένα. Το αγαθό της Υγείας θα χαθεί. Το σύστημα, για το οποίο ο πολίτης πάλευε χρόνια, θα καταρρεύσει.
Όλα αυτά, μάλλον ως οπισθοδρόμηση μοιάζουν και όχι σαν την επιζητούμενη πρόοδο. Είναι δηλαδή, σαν να λέει η κυβέρνηση: «Εμπρός για μια φαρμακευτική αβεβαιότητα!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.