Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

«Έβρεξε»… σοβάδες στα θρανία μαθητών στην Κω!

«Άγιο» είχαν οι μικροί μαθητές
  της Δευτέρας τάξης στο παμπάλαιο  κτίριο του 7ου δημοτικού σχολείου της Κω όταν, την ώρα του μαθήματος, άρχισε να… «βρέχει» σοβάδες πάνω στα θρανία τους! Για καλή τους τύχη, τα θρανία όπου έπεσαν ήταν κενά και μόνο κάποια παιδιά χτύπησαν στα χέρια και τα πόδια από θραύσματα, χωρίς να τραυματιστούν!

Στην τάξη και το σχολείο  επικράτησε αναστάτωση, καθώς θα  μπορούσε να υπάρξει σοβαρός  τραυματισμός από το μεγάλο τμήμα του επιχρίσματος της οροφής που γκρεμίστηκε λόγω παλαιότητας. Οι δάσκαλοι δεν είχαν παρατηρήσει κάποια ρωγμή ή φούσκωμα στον σοβά και δεν υπήρχαν νωρίτερα ενδείξεις ότι μπορεί να συμβεί κάποιο απρόοπτο.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ενημέρωσε τον Δήμο της Κω που έστειλε αμέσως συνεργείο για να εξετάσει, όχι μόνο τη συγκεκριμένη αίθουσα αλλά όλες του κτιρίου, ενώ οι μαθητές μεταφέρθηκαν σε άλλες αίθουσες στο κεντρικό κτίριο του σχολείου. Το παρ’ ολίγον ατύχημα θα απασχολήσει άμεσα ως κατεπείγον τη συνεδρίαση της τοπικής επιτροπής Α΄βάθμιας εκπαίδευσης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.