Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Ποιος Έλληνας σταρ φίλησε άντρα στο στόμα για 5000 δολλάρια; (video)


Είναι ένας από τους πιο γοητευτικούς πενηντάρηδες της τηλεόρασης με εμφανίσεις και πρωταγωνιστικούς ρόλους σε μια πλειάδα από σίριαλ, ταινίες και θεατρικά του Browadway.
Το οικογενειακό του όνομα είναι Σταματόπουλος, περιστασιακά παίζει ντραμς με τους Beach Boys ενώ ο γάμος του με την πανέμορφη Ρεμπέκα Ρόμπιν που τελείωσε άδοξα το 2005, άφησε εποχή. Ο Τζον Στάμος, γνωστός από σειρές όπως το «General Hospital» την «Εντατική» και φυσικά το «Glee» συμμετείχε στα ετήσια βραβεία της GLAA (Γκέι και Λεσβιακή Συμμαχία κατά των Δυσφημίσεων) στα πλαίσια των οποίων οργανώθηκε μια πρωτότυπη δημοπρασία φιλιού με το κοινό να προσφέρει χρήματα για να φιληθεί με έναν από τους σταρ του «Glee».


Το φιλί με τον Στάμος, δημοπρατήθηκε σε έναν άντρα, ενώ ο ίδιος ο Τζον, φάνηκε ενθουσιασμένος λέγοντας στον τυχερό: «έλα στον μπαμπά, σου έχω το καλύτερο βραβείο. Δες το βίντεο των φιλιών.





Πηγή : [http://blogs.gossip-tv.gr]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.