Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Ένοπλη ληστεία χθες στον Σχίνο

Λίγο μετά της 9 το βράδυ χθες , ένοπλοι εισέβαλαν σε κατοικία στο Σχίνο
με σκοπό  να ληστέψουν τον άτυχο ιδιοκτήτη. Τον φήμωσαν και τον χτύπησαν,χωρίς να προλάβει να αντιδράσει, όπως μας πληροφορεί το korithian news.Πήραν τα χρήματα και το αμάξι του ιδιοκτήτη,  και έφυγαν σαν κύριοι..
Από την αστυνομία αναφέρεται: 
«Χθες στις 21.00 στο Σχίνο Κορινθίας, δύο άγνωστοι δράστες που έφεραν κοντόκανη καραμπίνα και φορούσαν κουκούλες, εισήλθαν σε οικία ιδιοκτησίας Έλληνα, τον τραυμάτισαν ελαφρά στο κεφάλι και του αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 220 € και ένα κινητό τηλέφωνο.
Ακολούθως οι δράστες έδεσαν τον παθόντα και του αφαίρεσαν το Ι.Χ.Ε. αυτ-το ιδιοκτησίας του, με το οποίο και διέφυγαν. Οι δράστες αναζητούνται».
Το εν λόγω γεγονός, πρέπει να κρούσει πολλά καμπανάκια γιατί η περιοχή του Σχίνου είναι μια απομακρυσμένη περιοχή,ευάλωτη σε τέτοιου είδους περιστατικά , εξαιτίας της ελλιπούς αστυνομικής επίβλεψης.Οι κάτοικοι αισθάνονται απροστάτευτοι και ανασφαλείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.