Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Η Ρία Αντωνίου ολόγυμνη στο μπαλκόνι ξενοδοχείου (hot pics!)


Αυτό είναι το… στριπτίζ που έκανε η Ρία Αντωνίου στην Κύπρο. Κάγκελο έμεινε ο αντρικός πληθυσμός που τσαλαβουτούσε στην πισίνα του ξενοδοχείου της Λάρνακας όταν είδε τη μοντέλα να βγάζει το μπικίνι στο μπαλκόνι της, να μένει γυμνή και να…

καμαρώνει. Τα… έπαιξε ή απλώς παίζει το τελευταίο της χαρτί μετά το χωρισμό της με τον- κουβαλητή ή “έλα στον παππού’μάνατζέρ της Πανταζόπουλο; Ποιος ξέρει; Αν δηλώνει πάντως “Εδώ είμαι, περάστε” θα βρεθούν πολλοί να την… μανατζάρουν. Άσε που μετά από αυτή την κίνησή της, βλέπω να πλακώνει ο γνωστός συφερτός της Τζούλιας και της Ντούβλη προκειμένου να γυρίσουν νέα… υπερπαραγωγή. Δεν αποκλείεται πάλι να θαμπώθηκε από τα ευρώπουλα, να ζήλεψε τη… δόξα των εγχώριων πορνοστάρ και να εκπέμπει… SOS.







 
Πηγή : [http://showbiz.com.cy]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.