Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

Open Day την Κυριακή στο Καλογεροπούλειο!





Το Καλογεροπούλειο Ωδείο ανοίγει τις πύλες του την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016  και προσκαλεί μαθητές και γονείς να προσέλθουν και να ενημερωθούν για το πρόγραμμα σπουδών κατά τη νέα σχολική χρονιά.

Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στις εγκαταστάσεις μας, να συμμετέχουν στα δωρεάν δοκιμαστικά μαθήματα, να γνωρίσουν από κοντά τους καθηγητές που θα διδάσκουν, να δοκιμάσουν τα μουσικά όργανα και να πληροφορηθούν για τα τμήματα ζωγραφικής, των παραδοσιακών χορών και του παιδικού θεατρικού εργαστηρίου. Τέλος, θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τις εκπαιδευτικές συναυλίες και παραστάσεις που έχουμε διοργανώσει ειδικά για αυτήν την ημέρα, να κερδίσουν δωρεάν εγγραφή αλλά και μουσικά όργανα!

Τα επίσημα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν στις 20.00 σε τελετή που θα συντονίσει ο Αλέξης Κωστάλας.

 Δείτε αναλυτικά στο πρόγραμμα τις ώρες των μαθημάτων, των παρουσιάσεων και των συναυλιών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.