Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛ.ΑΣ φωτογραφίες της ιερόδουλης με AIDS



Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛ.ΑΣ, μετά από σχετική εισαγγελική διάταξη, τα στοιχεία ταυτότητας καθώς και φωτογραφίες της 22χρονης Ρωσίδας ιερόδουλης...

που βρέθηκε να είναι φορέας του AIDS.

Πρόκειται για την Tatiana Bukhtoyarova του Sergei και της Nadeza, η οποία γεννήθηκε στις 09-09-1990 στην Ρωσία, κατοικεί στο Γαλάτσι και εκδιδόταν σε οίκο ανοχής της οδού Φώκαιας αριθ. 22, στην Αθήνα.

Σε βάρος της συμφωνα με την αστυνομική ανακοίνωση έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, για την παραβίαση της σφράγισης του παράνομου οίκου ανοχής, για διευκόλυνση ακολασίας άλλων και η δικογραφία, μετά την άσκηση ποινικής δίωξης σε βαθμό κακουργήματος, διαβιβάστηκε στον 13οΤακτικό Ανακριτή.

Η δημοσιοποίηση των στοιχείων ταυτότητας και των φωτογραφιών, καθώς και της ποινικής δίωξης που ασκήθηκε σε βάρος της αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς την ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων. Επίσης, για την αποκάλυψη της τυχόν τέλεσης από μέρους της παρόμοιων πράξεων, της προτροπής όσων έχουν ήδη συνευρεθεί μαζί της να υποβληθούν σε ιατρικές εξετάσεις, καθώς και της αποτροπής του πανικού που θα μπορούσε να προκληθεί σε όσους έχουν συνευρεθεί με εκδιδόμενο πρόσωπο με όμοια χαρακτηριστικά.

Οποιοσδήποτε επιθυμεί να εξεταστεί ή και να λάβει κατευθύνσεις και οδηγίες από τον αρμόδιο φορέα για τη συγκεκριμένη λοίμωξη (ΗIV λοίμωξη – AIDS) μπορεί να καλέσει στις υπηρεσίες του ΚΕΕΛΠΝΟ στα εξής τηλέφωνα:


  • Τηλεφωνική Γραμμή για το AIDS: 210 72 22 222
    Κέντρο Επιχειρήσεων του ΚΕΕΛΠΝΟ: 210 52 12 054 .

    http://directnews.gr







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.