Σάββατο 7 Απριλίου 2012

Απίστευτο: Η Έλενα Παπαβασιλείου στον «Όμορφο κόσμο» πριν τον Alpha με μικρό στήθος! (pics)

Η Έλενα είναι ένα κορίτσι με πτυχίο! Σπούδασε οικονομικά στην Αθήνα και μάλιστα αποφοίτησε με άριστα! Όμως δεν έγινε ποτέ οικονομολόγος αφού τα προσόντα της έδειξαν πως άλλος ήταν ο δρόμος που θα έπρεπε να ακολουθήσει…
Έτσι ξεκίνησε δειλά δειλά το μόντελινγκ με το να κάνει φωτογραφήσεις σε περιοδικά μόδας! Μέχρι που το 2005 τη κέρδισε η τηλεόραση! Αρχικά συμμετείχε στην πρωινή εκπομπή του Mega «Όμορφος κόσμος» με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Δίπλα του τότε ήταν η Ράνια Θρασκιά, η Σίσσυ Χριστίδου και ο Κωνσταντίνος. Η Έλενα ήταν μαζί με τον Νότη Χροστοδούλου στην ενότητα διακόσμηση που είχε τίτλο «Abra Katabra». Τι έκαναν; Πήγαιναν σε ένα σπίτι και το άλλαζαν και κατά τη διάρκεια της εκπομπής εμφανιζόντουσαν λίγα λεπτά για να παρουσιάσουν το βίντεο που είχαν κάνει! Η Έλενα τότε πιο μικρή, γύρω στα 25 και πιο φυσική! Φορούσε μίνι, αφού οι ποδάρες δεν αλλάζουν, τις είχε πάντα, όμως τι κι αν ήταν το μπλουζάκι ντεκολτέ… όπως βλέπετε οι συνήθειες ήταν παλιές… Δεν είχε τότε το σέξι και μεγάλο μπούστο για να το γεμίσει…! Δείτε τις φωτό του πριν και του μετά και συγκρίνετε τις ΜΕΓΑΛΕΣ αλλαγές! Φαίνεται θα το είχε απωθημένο το κορίτσι!



Πηγή:  http://blogs.gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.