Σάββατο 7 Απριλίου 2012

Έκτακτο: Υπολειτουργούν το Κέντρο Υγείας Λουτρακίου και το Νοσοκομείο Κορίνθου!!!

Με λύπη μου ανανακάλυψα σήμερα ότι υπολειτουργεί εδώ και τρεις μέρες το κεντρο υγείας Λουτρακίου ...


Και πιο συγκεκριμένα δεν υπάρχει ούτε ίχνος ιατρού , έχει γίνει είδος υπό εξαφάνιση, και λειτούργει μόνο με μια νοσηλεύτρια και τον οδηγό του ασθενοφόρου, για έκτακτες μόνο καταστάσεις.

Η ιστορία μου λοιπόν .....Ξύπνησα σήμερα το πρωί με ψύξη στο σβέρκο ,ήμουν σαν να είχα καταπιεί σανίδα, έτσι και εγώ απευθύνθηκα στο κέντρο υγείας Λουτρακίου όπου εκεί με ενημέρωσαν ότι θα πρέπει να πάω στην Κόρινθο  διότι δεν υπάρχει ιατρός λόγο επίσχεσης του προσωπικού από το νοσοκομείο Κορίνθου .

‘Έτσι κι εγώ μη μπορώντας μα οδηγήσω αγγάρεψα ένα φίλο και πήγα. όπου κι εκεί δεν ήταν καλύτερα , παρόλο που εξυπηρετήθηκα αρκετά γρήγορα , διαπίστωσα ελλείψεις στο προσωπικό τους καθώς υπήρχαν μόνο αγροτικοί ιατροί  και κάποιοι ορισμένοι προϊστάμενοι που ηταν διαρκώς χαμένοι....

Επίσης η ασφάλεια του Νοσοκομείου ήταν ανεπαρκής καθώς μεγάλη ομάδα τσιγγάνων μαζεμένη έξω από τα έκτακτα ιατρεία απειλώντας ότι θα τα σπάσουν όλα αν δε βρεθεί παιδίατρος να εξετάσει το άρρωστο παιδί τους η ασθενοφόρο να τους μεταφέρει σε άλλο νοσοκομείο

Παρόλο που ο δήμαρχος και η διοίκηση του δήμου μας έκανε ενέργειες , υποβάλλοντας μηνύσεις και παράπονα στη διοίκηση του νοσοκομείου Κορίνθου , αυτό δεν είναι αρκετό. Και πάλι  βρισκόμαστε στην δύσκολη θέση να μην έχουμε ιατρική φροντίδα διπλά μας και άμεσα.

Τι πρέπει να γίνει ???

Να πεθάνει κάποιος πρώτα και μετά να διορθώσουμε το πρόβλημα???


Παραθέτω μερικές φωτογραφίες από τις τοιχοκολλημένες ανακοινώσεις στο Κεντρο Υγείας Λουτρακίου 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.