Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Go girls αποσπούσαν μυστικά από Τούρκους στρατιωτικούς!



Στρατιωτικά μυστικά από Τούρκους  αξιωματικούς- πελάτες τους αποσπούσαν με χάδια και …
  εκβιασμούς  go girls ! Το κύκλωμα δρούσε αρκετό καιρό και στα δίχτυα του είχαν πέσει 29 άτομα ανάμεσα τους 9 εν ενεργεία αξιωματικοί, ενώ  και διενεργείται  έρευνα για το μέγεθος του κυκλώματος και τα κρατικά μυστικά δόθηκαν στις κοπέλες. Οι παραπάνω έχουν συλληθθεί και ανακρίνονται.

Σύμφωνα με τα πρώτς καταθέσεις που διέρρευσαν  το κύκλωμα λειτουργούσε ως εξής : Τα κορίτσια προσέλκυαν κάποιους από τους αξιωματικούς και βρίσκονταν μαζί τους έναντι κάποιας αμοιβής- κλασσικάπράγμαρα,δηλαδή μέχρι εδώ!.Όμως φρόντιζαν και κατέγραφαν σε βιντεο την επαφή και στην συνέχεια απειλούσαν το θύμα ζητώντας του ή να τους νέους …πελάτες ή πληροφορίες τις οποίες φέρεται να πωλούσανσε αγνώστους  κάνοντας γερή …μπάζα.Από τις έρευνες έχουν βρεθεί ονόματα και …διευθύνσεις και όλα ερευνώνται,διασταυρώνονται και αξιολογούνται. Φυσικά με την συνδρομή της ΜΙΤ.



Πηγή:prionokordela

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.