Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Έρχεται το Madagascar 3! Δείτε το trailer!

Οι Ζέβρες δεν μπορούν να οδηγήσουν, μόνο οι πιγκουίνοι και οι άνθρωποι!!!

Ακόμα δε μπορώ να καταλάβω το λόγο που αυτή η σειρά κινουμένων σχεδίων συνεχίζει να υπάρχει, όμως προφανώς θα σας αρέσει μιας και τα 1,1 δις δολάρια που μάζεψαν οι δύο προηγούμενες ταινίες, σίγουρα δεν είναι ευκαταφρόνητα από τη παραγωγό Dreamworks.
Εν πάση περιπτώσει, το Madagascar 3: Europe's Most Wanted, όπως είναι ο ολοκληρωμένος τίτλος του είναι έτοιμο και μας περιμένει να τελειώσουμε τα μπάνια μας για να κυκλοφορήσει.
Ο Alex, ο Manny, η Gloria και ο Melman ακόμα προσπαθούν να επιστρέψουν στη Νέα Υόρκη και στον αγαπημένο τους ζωολογικό κήπο (σ.σ. έλεος, τι brain washing είναι αυτό!), όμως πρέπει πρώτα να βρουν τους πιγκουίνους.  Ταξιδεύουν στο Monte Carlo όπου βρίσκουν τον βασιλιά Julian, τα πιθήκια, και ένα λάμα και από εκεί χρησιμοποιούν ένα περιοδεύον τσίρκο για να διασχίσουν όλη την Ευρώπη, ώστε επιτέλους να επιστρέψουν σπίτι τους.
Το Madagascar 3: Europe's Most Wanted έκανε τη παγκόσμια πρεμιέρα του πριν λίγες μέρες στο φεστιβάλ των Καννών, φυσικά εκτός διαγωνιστικού, και ενώ στον υπόλοιπο κόσμο θα προβληθεί στις αρχές Ιουνίου, εμείς θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τις 30 Αυγούστου. Οι ηθοποιοί που δανείζουν τις φωνές τους στους βασικούς ήρωες επιστρέφουν όλοι στη θέση τους, ενώ σε αυτούς προστίθενται οι Frances McDormandBryan CranstonMartin ShortJessica Chastain και Paz Vega.
Δείτε το τελικό trailer…

Πηγή: Αλέξανδρος Κυριαζής για το www.artsandthecity.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.