Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016

Διαχείριση social media του Δήμου από τον LTO με 10.000euro(Video)





Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μας, ενημερωθήκαμε για την απόφαση της διαχείρισης των social media του Δήμου μας από τον LTO και αναρωτιόμαστε αν κάποιος από τους υπαλλήλους, συνεργάτες , ειδικούς συμβούλους δεν μπορεί να κάνει αυτή την διαχείριση και σπαταλάμε για τέτοιους λόγους το ποσό των 10.000 ευρώ!!! Επίσης μέσα σε αυτά τα χρήματα,θα είναι και η δημιουργία ενός video για την προβολή του Δήμου μας το οποίο ετοιμάζεται  ,όπου σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Τουρισμού θα πρέπει να πάρει έγκριση από το Υπουργείο Τουρισμού από την αρμόδια επιτροπή και τον ΕΟΤ για να μπορέσει να πληρωθεί μια τέτοια δαπάνη και προχωρήσει η διαδικασία. Βέβαια αναρωτιόμαστε με τον σχεδιασμό των υπευθύνων για την τουριστική προβολή ,λίγο πριν το Αύγουστο και το τέλος του καλοκαιριού τι νόημα έχει? Λογικά θα χρησιμοποιηθεί για το καλοκαίρι του 2017.


7 σχόλια:

  1. ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΠΑΤΑΛΙΣΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΝΑ ΒΑΨΕΙ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΝΑ ΒΑΨΕΙ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΝΑ ΟΜΟΡΦΗΝΕΙ ΛΙΓΟ ΤΑ ΠΑΡΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΕ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΝΑ .....ΝΑ... ΕΣΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΧΙ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ 10000 ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΑΝΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΓΥΑΛΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΠΩς ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝΕ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΜΙΖΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θα πάρετε βίντεο και τά σκουπίδια που γίνεται χαμός τα σαββατοκύριακα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στο Δήμο δεν υπάρχει υπάλληλος Δημοσίων Σχέσεων να αναλάβει την διαφήμηση? Ασε που είναι λίγο αργα , είμαστε στο μέσον του καλοκαιριού και μεχρι να υλοποιηθεί το πρόγραμμα θα φτάσει φθινόπωρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μιζαφιορι το νεο αμαξι που κανει παταγο εδω στα λουτρακια μιζαφιορι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. den peirazei gkioni thelate...na ton lousteite,o anthropos xerei apo palia pos na bgazei akri.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. sorry δηλαδή που πάει ο Γκιώνης με το ροζ παντελόνι. θα τρελαθούμε.Ας μην παιδιαρίζει ας του πει κάποιος και ας μαζέψει τα χρέη που έχει αφήσει από την προηγούμενη φορά. Μας καταχρέωσε ,μας κατάστρεψε καλά καλά και να μην λέει πολλά γιατί έχει και αυτός μεγάλες ευθύνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ο χειρότερος δήμαρχος λουτρακίου είναι ο Γκιώνης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.