Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Ευγενία Γκιζέλη-Χρύσα Δρακάκη: Επιστήθιες…φίλες!!!


Επειδή η θερμοκρασία έχει πέσει λίγο, είπα να την ανεβάσω ξανά. Όχι εγώ συγκεκριμένα, αλλά θα βοηθήσω διότι θα σας υπενθυμίσω μία προκλητική, φωτογράφηση από δύο εντυπωσιακά μοντέλα. Η μία είναι ξανθιά και η άλλη μελαχρινή.

Οι δύο τους γνωρίστηκαν όταν συμμετείχαν πριν λίγα χρόνια στον διαγωνισμό Playmate. Έγιναν αχώριστες. Μάλιστα όπως είχε δηλώσει η μία σε συνέντευξη, ήταν στο ίδιο σπίτι και άκουγε την άλλη να κάνει σεξ. Ούτε τότε δεν χωρίζονταν. Να πει π.χ «θα της αφήσω το χώρο ελεύθερο». Τίποτα βρε παιδί μου! Και αναφέρομαι στην Χρύσα Δρακάκη και την Ευγενία Γκιζέλη. Τι να πρωτοπείς για αυτά τα κορίτσια; Η εικόνα μιλάει από μόνη της. Βέβαια τώρα τελευταία δεν ξέρω αν παραμένουν τόσο.. Κολλητές. Αλλά παραμένει σίγουρα αυτή η φωτογράφιση που κολάζει και άγιο!
































Πηγή: http://blogs.gossip-tv.gr/nassos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.