Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Νέα τρέλα: Πεντικιούρ σε… σκύλους!


Μετά τα ρούχα διάσημων σχεδιαστών όπως Mulberry και Burberry, που δημιουργήθηκαν για τα συμπαθή τετράποδα σειρά έχουν τα…
νύχια! Η τελευταία λέξη της μόδας αλλά και το πιο hot trend αυτή τη στιγμή είναι το πεντικιούρ σκύλων!
pedidog1 Νέα τρέλα: Πεντικιούρ σε… σκύλους!
Μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων περιμένει τους… ενδιαφερομένους να επιλέξουν αυτό που τους αρέσει και στη συνέχεια να γίνει η εφαρμογή στα νύχια. «Οι περισσότεροι επιλέγουν μοβ, κίτρινο, πράσινο και κόκκινο, εμπλουτίζοντας συνήθως το χρώμα με διάφορα σχέδια, ανάλογα με τη ράτσα του σκύλου», λέει ο υπεύθυνος αμερικανικού καταστήματος που πουλάει «Pawdicure Polish Pens», δηλαδή ειδικά στυλό για πεντικιούρ σε σκύλους.
pedidog5 Νέα τρέλα: Πεντικιούρ σε… σκύλους!
Έτσι κάθε ιδιοκτήτης μπορεί να περιποιηθεί από μόνος του τα νύχια του κατοικιδίου του ή να το αφήσει στα χέρια των ειδικών. Το αποτέλεσμα είναι πρωτότυπο και εντυπωσιακό, έστω κι αν κάποιοι το θεωρήσουν υπερβολικό!
pedidog2 Νέα τρέλα: Πεντικιούρ σε… σκύλους!
pedidog3 Νέα τρέλα: Πεντικιούρ σε… σκύλους!
pedidog4 Νέα τρέλα: Πεντικιούρ σε… σκύλους!
pedidog6 Νέα τρέλα: Πεντικιούρ σε… σκύλους!
pedidog7 Νέα τρέλα: Πεντικιούρ σε… σκύλους!
perierga.gr












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.