Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Μάγεψαν τα παιδιά στην παράσταση από τους Ευρωπαϊκούς Χορούς του Δήμου


Για άλλη μια φορά το τμήμα Ευρωπαϊκών Χορών του Δήμου έδωσε την Κυριακή το βράδυ τον καλύτερο εαυτό της.
Δεν έπεφτε καρφίτσα στο θέατρο Παντελής Ζερβός στο πάρκο της δεξαμενής, όπου τα παιδιά των Ευρωπαικών Χορών του Δήμου μας μάγεψαν όλους όσους παραβρέθηκαν εκεί. Τόσο η βραδιά, όσο και τα χορευτικά συνέθεταν το τέλειο καλοκαιρινό σκηνικό. 


Βέβαια, δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε την αναφορά στα πολλά προβλήματα που υπάρχουν στα τμήματα του πνευματικού κέντρου από την έλλειψη χρημάτων, όπως ανέφερε η επί πολλών χρόνων δασκάλα  Ιωάννα Χατζηαθανασίου. Ένα πρόβλημα που συνιστά δύσκολη την επιβίωση όλων των τμημάτων, όπως και της Μουσικής Σχολής κ.α.του Δήμου.


Παρόλα αυτά τα παιδιά της συγκεκριμένης σχολής φτάνουν τα 170 δείχνοντας ότι οι γονείς των παιδιών στηρίζουν αυτό το τμήμα! Πάρτε μια μικρή γεύση από αυτήν την λαμπερή βραδιά.....

















Ευχαριστούμε θερμά το φωτογραφείο του Γιάννη Αλεξανδρή για την παραχώρηση των φωτογραφιών. Όλες τις φωτογραφίες από την εκδήλωση θα τις  βρείτε στην παρακάτω διεύθυνση.

ΞΕΝΟΦΩΝΤΟΣ 4-ΛΟΥΤΡΑΚΙ
τηλ:2744062402



10 σχόλια:

  1. mpravo se ola ta paidia kai sthn daskala tous!!ta provlimata einai polla oxi mono gia auth thn sxolh alla gia ola ta tmhmata tou PROMITHEIA.Mhpws o k.Lohs tha eprepe na na kanei kati san proedros, lew egw twra?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το σωστο θα ηταν να μπαινουν και τα αρνητικα σχολια οταν υπαρχουν ,διοτι δεν μπορω να πιστεψω οτι η παρασταση ηταν απο αυτα που πρεπει να υπερηφανευεται ο δημος μας. Εκτος εαν ο δημος πρωοθει αλλου ειδους....ή το blog εχει ιδιαιτερες σχεσεις με τους εμπλεκομενους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρωτα απο ολα ΜΠΡΑΒΟ στα παιδια! Τα παιδια ομως θα πρεπει σε ολους τους χωρους να ειναι αποδεκτες μηνυματων αναλογα με την ηλικια τους. Εστω και αν υπαρχουν γονεις μη γνωστες του τι σημαινουν ευρωπαικοι χοροι, δεν μπορω να πιστεψω οτι το μονιμα, προκλητικο κουνημα των γοφων εχει σχεση με τους ευρωπαικους χορους, και ειδικα σε τετοιες ηλικιες. Εγω παντως , περα απο τα παιδια, που δεν φταινε σε τιποτα, αισθανθηκα ντροπη για αυτο που ειδα. Σιγουρα παντως δεν ηταν ευρωπαικοι χοροι. Θα πρεπει να αναλογιστει ο δημος αν θα ηθελε το κοριτσι του καθε ενος δημοτη να μεγαλωνοντας να εχει ως προτυπο κατι τετοιο. Ας περασουν να δουν τι σημαινει παρασταση ευρωπαικων χορων , η Αθήνα ειναι μολις μερικα χλμ, και μετα να μας πουν τι ηταν αυτο που παρουσιασαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να είστε σιγουρος/η κ/κα 2:24 οτι δεν υπαρχει καμια προθεση από το Lcitynews και απο κανένα μέλος του να προωθήσει ή να αποκρύψει οτιδήποτε..

    Αν έχετε μέχρι τώρα τέτοια εντύπωση σας λέω με σιγουριά ότι είναι λανθασμένη. Δεν είμαστε μόνο για τα καλά αλλά κυρίως για να θίγουμε τα κακώς κείμενα.

    Τα μόνα σχόλια που δεν δημοσιεύονται είναι αυτά που περιέχουν μη-επικοδομητική εξύβριση και συκοφάντιση (στρατιγική που σε αντίθεση με πολλά άλλα blog έχουμε αποφασίσει να μην ακολουθήσουμε)

    Ελπίζω να σας κάλυψα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εμένα πάντως μου άρεσε αυτό που είδα , γιατί και εγώ γονιός είμαι και το παιδί μου το στέλνω στους Ευρωπαϊκούς Χορούς του δήμου. Κάνουν μεγάλη προσπάθεια όλοι για να κρατηθεί το τμήμα όρθιο. Και αφού δεν σας άρεσε να μην ξανά πάτε. Άλλωστε δεν νομίζω να έχουμε κάτι παρόμοιο στην πόλη , εκτός από αυτό. Λίτσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το οτι δεν εχουμε κατι παρομοιο, ναι, πρεπει να συμφωνησω. Αυτος ομως δεν ειναι λογος επιλογης του συγκεκριμενου μια και υπαρχουν και αλλα πραγματα με τα οποια μπορει να ασχοληθει ενα παιδι. Μονο το τροπο χαιρετισμου των 3χρονων παιδιων να εβλεπε καποιος θα καταλαβαινε οτι αυτο που διδασκεται δεν ειναι χορος. Τα παιδια μας μπορει να επηρεαζονται απο διαφορα που θεωρουνται της μοδας αλλα ο ρολος του γονιου ειναι να τα προστατευει οσο μπορει περισσοτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ρόλος του μπορεί να είναι αυτός αλλά δεν νομίζω ότι είδα κάτι πρόστυχο , ίσα ίσα που τα μικρά παιδάκια ήταν πολύ χαριτωμένα. Άλλωστε η δασκάλα αυτή υπάρχει εδώ και κάποια χρόνια και έχει δείξει άριστα δείγματα δουλειάς. Τώρα μας πείραξε;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τωρα τα αριστα δειγματα δουλειας, συγνωμη που θα σας στεναχωρησω αλλα μαλλον δεν εχετε δει δειγματα δουλειας αλλων. Τα παιδακια βεβαιως και ηταν χαριτωμενα, ποιο 3χρονο δεν ειναι αλλωστε χαριτωμενο? Αλλα υπαρχουν και αλλοι τροποι χαιρετισμου. Οσο για το αν υπηρχε κατι προστυχο, μαλλον δεν βλεπαμε το ιδιο, εκτος εαν υπαρχει διαφορετικη αποψη για το προστυχο. Αλλωστε αλλοι παιρνουν τα μικρα παιδια τους στα μπουζουκια και τα ανεβαζουν στη πιστα και το θεωρουν φυσιολογικο...Τι να σας πω, περι ορεξεως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. και γι'αυτό υπάρχει και η επιλογή να μην ξαναπάτε αν δεν θέλετε. Είναι απλό δημοκρατία έχουμε.Σε άλλους άρεσε σε άλλους δεν άρεσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.