Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Το "συγνώμη" του Γιώργου Παπαδάκη και τι ανέφεραν οι εκπρόσωποι των άλλων κομμάτων

Συγνώμη ζήτησε από τους τηλεθεατές στο κλείσιμο της εκπομπής ο Γιώργος Παπαδάκης για όσα εκτυλίχθηκαν στο στούντιο της εκπομπής,
όταν ο Ηλίας Κασιδιάρης χτύπησε τη Λιάνα Κανέλλη, μετά από λογομαχία.






Εμφανή είναι τα σημάδια από τα χτυπήματα του Ηλία Κασιδιάρη στο πρόσωπο της Λιάνας Κανέλλη, μετά την επίθεση που δέχτηκε στο στούντιο της εκπομπής Πρωινό ΑΝΤ1.




Τον αποτροπιασμό του για την επίθεση στη Λιάνα Κανέλλη εξέφρασε μέσω twitter ο Άδωνις Γεωργιάδης. Συγκεκριμένα τόνισε ότι:
«Με τον πιο δριμύ και κατηγορηματικό τρόπο εκφράζω τον αποτροπιασμό μου για την επίθεση στην Λιάνα Κανέλη από τον Κασιδιάρη. Αίσχος!»

"Φωτιά" έχει πάρει το twitter και άλλα social networks από σχόλια σχετικά με την επίθση του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη στην υποψήφια βουλευτή του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη.

"Κασιδιάρης εναντίον Δούρου - Κανέλλη: Θέλει ο φασίστας να κρυφτεί και η... Τηλεόραση δεν τον αφήνει. Απόλυτη, ασφυκτική απομόνωση των Ναζί!" σχολιάζει ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης μέσω του twitter.

Δείτε το tweet:
 

Με αφορμή την επίθεση του εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής, Ηλία Κασιδιάρη, στη Λιάνα Κανέλλη, στο στούντιο της εκπομπής Πρωινό ΑΝΤ1, η πρόεδρος της Κοινωνικής Συμφωνίας, Λούκα Κατσέλη, δήλωσε:
«Τα φαινόμενα φασίζουσας νοοτροπίας πρέπει όχι μόνο να καταδικάζονται αλλά και να απομονώνονται. Η προάσπιση της Δημοκρατίας είναι υπόθεση ολοκλήρου του ελληνικού λαού.
Με τη δύναμη της ψήφου στην αναμέτρηση της 17ης Ιουνίου οι πολίτες πρέπει να απομονώσουν κάθε τραμπουκικό χέρι, που δεν διστάζει να χτυπήσει ανά πάσα στιγμή.»



enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.