Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Πρώτο trailer της νέας ταινίας κινουμένων σχεδίων της Disney, «Wreck-It Ralph»

Μετά την επιτυχία του Tangled, η Disney επιστρέφει με τη νέα 8μπιτη ταινία «Wreck-It Ralph» που μας βάζει στα άδυτα ενός παιχνιδιού arcade, τα γνωστά και απαγορευμένα πια «ηλεκτρονικά».


Ο Wreck-It Ralph είναι ο κακός του παιχνιδιού «Fix-It Felix Jr» και έχει βαρεθεί εδώ και 30 χρόνια να είναι πάντα ο κακός και να χάνει συνέχεια από τον ομώνυμο καλό ήρωα. Θέλοντας να αποδείξει ότι δεν είναι μόνο ένας κακός αλλά μπορεί να γίνει και ήρωας, δραπετεύει από το Fix-It Felix Jr μέσω του καλωδίου και συνδέεται σε άλλα μοντέρνα παιχνίδια όπως ένα first person shooter και ένα kart racer κάνοντας τα πάντα για να αποδείξει ότι είναι και αυτός ένας ήρωας.
Το ρίσκο του «Wreck-It Ralph» είναι μεγάλο, μιας και βασικό ρόλο στην ιστορία παίζει κάτι άγνωστο για το βασικό κοινό αυτού του είδους των ταινιών, τα 8μπιτα δηλαδή arcades που κυριαρχούσαν πριν από δεκαετίες και πιθανότατα δε λένε τίποτα στα σημερινά πιτσιρίκια, αλλά ξυπνάνε έντονες αναμνήσεις στους 25άρηδες και άνω.
Το trailer που μόλις κυκλοφόρησε είναι σίγουρα πολλά υποσχόμενο αν και αυτό το άλμα από παιχνίδι σε παιχνίδι του πρωταγωνιστή για να αποδείξει ότι είναι ήρωας, μοιάζει λίγο κούφιο σεναριακά, τουλάχιστον στο χαρτί. Τις φωνές τους στους ήρωες δανείζουν οι John C. Reilly,Jack McBrayeJane Lynch και Sarah Silverman, ενώ σκηνοθέτης είναι ο Rich Moore, πρωτάρης στην εταιρία αλλά διάσημος από τη συμμετοχή τους στα Futurama και The Simpsons.
Αναμενόμενη ημερομηνία κυκλοφορίας, Νοέμβριος 2012.

Δείτε το trailer…



Πηγή: Αλέξανδρος Κυριαζής για το artsandthecity.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.