Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Λευκός καρχαρίας έκοψε στα δύο σέρφερ και τον έφαγε





Διαβάστε τον λόγο που επικηρύχθηκαν λευκοί καρχαρίες στην Αυστραλία μετά και την τελευταία επίθεση σε 24χρονό σέρφερ

Eπικηρυγμένος είναι ένας λευκός καρχαρίας στην Αυστραλία ο οποίος το περασμένο Σάββατο δάγκωσε και σκότωσε έναν 24χρονο σέρφερ.

Θύμα του καρχαρία ο Μπεν Λίντεν ο οποίος είναι το πέμπτο περιστατικό που σημειώθηκε μέσα σε ένα χρόνο.

Η Δυτική Αυστραλία ζήτησε από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση να άρει την απαγόρευση κυνηγιού λευκών καρχαριών.

Ο υπουργός Αλιείας Νόρμαν Μουρ δήλωσε ότι η έξαρση των επιθέσεων έχει προκαλέσει μεγάλη ανησυχία στις αρχές και πως μάλλον ήρθε η ώρα για να επανεκτιμηθεί ο πληθυσμός των λευκών καρχαριών.

Ο λευκός καρχαρίας που επιτέθηκε στον άτυχο σέρφερ, εκτιμάται ότι είχε μήκος πάνω από 7 μέτρα και η επίθεση έγινε κοντά στο νησάκι Γουέτζ το οποίο βρίσκεται 100 μίλια βόρεια του Περθ.

Ο 23χρονος σέρφερ Ματ Χόλμς που έκανε τζετ σκι στην περιοχή και είδε τι συνέβη είπε "Έβγαλα το φίλο μου στην ακτή και πήγα αμέσως πάλι μέσα για να τον βοηθήσω. Υπήρχαν αίματα παντού και είδα τον καρχαρία να περιτριγυρίζει το σώμα του. Μέχρι να τον φτάσω είχε φάει τον μισό."

Πηγή:news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.