Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Αποκλειστικό: Έλληνας κορυφαίος τραγουδιστής εσώκλειστος σε κλινική απεξάρτησης στην Αγγλία!!!

Είναι απο τις περιπτώσεις εκείνες που λες »Είναι αδύναμος. Δε μπορεί να διαχειριστεί την εικόνα του. Την αποδοχή. Την αναγνωρισιμότητα».
Κι επειδή κάποιοι απο εσάς γνωρίζετε την ευαισθησία που έχω για τα παιδιά που είναι μέσα στα ναρκωτικά, οφείλω να μοιραστώ μαζί σας όσα έμαθα για έναν απο τους κορυφαίους Έλληνες τραγουδιστές. Δε θα αναφέρω το όνομά του. Και δε θα το κάνω όχι επειδή φοβάμαι. Διότι μέσα μου θέλω να έχω ισορροπία.

Εδώ και πολύ καιρό ο συγκεκριμένος είχε εθιστεί στο ναρκωτικό των πλουσίων. Την κόκα. έπινε σε βαθμό τέτοιο που κάποιες φορές χανόταν. Πριν απο περίπου ένανα χρόνο μάλιστα τα «ταξίδια» του πολαπλασιάστηκαν με αποτέλεσμα οι συγγενείς του να ζητήσουν βοήθεια και την ζήτησαν απο έναν επιχειρηματία της νύχτας που τον στήριζε και συνεχίζει να τον στηρίζει χρόνια τώρα. Με δική του πρωτοβουλία ο αοιδός νοσηλεύτηκε σε κλινική έξω απο το Λονδίνο, όπου και πέρασε εσώκλειστος 6 ολόκληρους μήνες.

 Η αποξένωσή του απο τα παρεάκια και η παράλληλη φαρμακευτική αγωγή είχαν αποτελέσματα. Σε τέτοιο βαθμό που δε θέλει πια να βλέπει την κόκα ούτε σε ταινίες. Σήμερα βιώνει με την βοήθεια ψυχοθεραπευτή την επιτυχία του, αναγνωρίζει τα πολλά χρόνια δουλειάς και κάνει σχέδια για το μέλλον. Η περιπέτεια ωστόσο αυτή είναι εξαίρεση σε όσα συμβαίνουν γύρω μας. Κι επειδή πολλές φορές απαιτείται απο τους δημοσιογράφους να προβάλουν τις εξαιρέσεις…το κάνω. Και το κάνω για να δουν ίσως κάποιοι που είναι σε αδιέξοσο πώς υπάρχουν λύσεις. Αρκεί να υπάρχει τσαμπουκάς και πρωτοβουλία. Και το πιο σημαντικό. Άνθρωποι που να σε στηρίζουν!


Πηγή: http://blogs.gossip-tv.gr/nassos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.