Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ Βασανίζουν χοίρους με φρικιαστικές μεθόδους


Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες από φάρμα εκτροφής χοίρων στις ΗΠΑ όπου αποκαλύπτεται σε όλο της το μεγαλείο η βαρβαρότητα με την οποία συμπεριφέρονται οι άνθρωποι στα ανυπεράσπιστα ζώα.


Πριν από λίγο καιρό , η Humane Society των ΗΠΑ (HSUS), μια ομάδα υπεράσπισης των ζώων,έστειλε ως μυστικό εργαζόμενο ένα μέλος τους στην μονάδα εκτροφής χοίρων Wyoming Premium για την οποία υπήρχαν πληροφορίες για έντονη κακομεταχείρηση των ζώων.

Αποτέλεσμα της έρευνάς τους ήταν ένα σοκαριστικό βίντεο με πρωτοφανείς εικόνες φρίκης που αποκάλυπτε τα μαρτύρια των ζώων.

Το βίντεο, που κάνει τον γύρο του κόσμου μέσω διαδικτύου, δείχνει τους χοίρους να ζουν περιορισμένοι σε κλουβιά κυήσεως ανίκανοι να κουνηθούν.

Όπως φαίνεται από το βίντεο οι εργαζόμενοι ήταν αδίστακτοι τρυπούσαν, έβριζαν, κλωτσούσαν τα ζώα και χοροπηδούσαν πάνω σε σπασμένα άκρα τους.







Πηγή: http://www.radar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.