Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Σε ποια Ελληνίδα μοντέλα ανήκει αυτό το τατουάζ;


Μερικές κοπέλες έχουν ξεφύγει. Με την καλή ή την κακή έννοια αυτό θα το κρίνετε εσείς…Όπως και να χει το να χτυπάς πάνω στον ... σου και σε αυτό το σημείο ένα τατουάζ, είναι κομματάκι ακραίο. Όχι βεβαίως γι αυτόν που το χτύπησε ο οποίος για να αλφαδιάσει τον πωπό τον ζούλαγε κάνα τρίωρο. Στο αριστερό μέρος του πωπού ξεχωρίζω ένα Play…αλήθεια…όταν μεγαλώσει η κοπέλα και ο πωπός πέσει το Play θα γίνει Pause; Σε λίγο σας αποκαλύπτω τα στοιχεία της!!!!!


Είναι η άγνωστη Αργυρώ Αλεξόγλου. Ένα κορίτσι που μαζί με την αδερφή της Μαρία και παρά το χαμηλό ύψος που διαθέτουν παλεύουν να κάνουν κάτι στην εγχώρια showbiz. Και καλά κάνουν…τα κορίτσια. Γούστο και καπέλο τους…αλλά βρε Αργυρώ…Τώρα με αυτό το τατουάζ…πόσο θέλεις να μας τρελάνεις; Όλους εμάς αλλά κυρίως τον σύντροφό σου που θα θέλει να τον περιποιείσαι και να περπατάς όπως οι πάπιες!!! Μεγάλο τατουάζ…ακραίο το σημείο…πρόκληση…Μια πρόκληση του κώλου!!!!





Πηγή: http://blogs.gossip-tv.gr/nassos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.