Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

ΚΟΡΙΝΘΟΣ:Με τη Βούλα του πρωτοδικείου Κορίνθου η μεταφορά των μεταναστών


Όχι είπε  το πρωτοδικείο Κορίνθου στην αίτηση των φορέων της πόλης για προσωρινή διαταγή και παύση μεταφοράς μεταναστών στο χώρο του 6ου Συντάγματος ,
έναν χώρο που δεν πληροί απολύτως καμία προϋπόθεση υγιεινής και ασφάλειας. Ο Δήμαρχος σε έκτακτη συνέντευξη τύπου μίλησε για σεβαστή απόφαση αλλά όχι αποδεκτή αφού είναι μια απόφαση προκλητική. Το προκλητική το δικαιολόγησε ο Αλέκος Πνευματικός βάση των όσων αποδείχτηκαν στην διάρκεια της εκδίκασης της αίτησης και τα οποία αποδείκνυαν ότι η εγκατάσταση των μεταναστών είναι παράνομη.
Μάλιστα απεδείχθη πως ακόμα και σήμερα εκκρεμεί η παραχώρηση του χώρου στην αστυνομία, βλέπετε ο Ταξίαρχος Τσουραπάς αρνήθηκε να υπογράψει και έλαβε φύλλο πορείας για την δυτική Ελλάδα.
Ο Δήμαρχος κάλεσε τους πολίτες να αγωνιστούν στο πλευρό της διαπαραταξιάκης ωστόσο δεν έδωσε και πολλές ελπίδες. Άφησε μέσα από τα λεγόμενα του να φανεί πως μετά και από αυτήν την απόφαση όλα είναι δρομολογημένα και καμία περίπτωση αλλαγής τους δεν υπάρχει.
Ωστόσο  για πρώτη φορά κάρφωσε και μάλιστα πολλάκις τους Βουλευτές του νομού και τα κόμματα  που ησυχάζουν .
Σε νεότερη ανάρτηση μας όλα όσα είπε ο Δήμαρχος Για τους Βουλευτές αλλά και τον πολιτικό στιγματισμό.






Πηγή:korithianportal

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.