Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Συνελήφθη κακοποιός (ΡΟΜΑ) που συμμετείχε σε εγκληματική οργάνωση



Σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες χθες το πρωί στα Εξαμίλια συνελήφθη από αστυνομικούς ένας 30χρονος (ΡΟΜΑ)
του οποίου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για συμμετοχή του σε εγκληματική οργάνωση που «δρούσε» στην Κορινθία. Στην αρχή της εβδομάδας είχε συλληφθεί ο ένας αθίγγανος. Σήμερα συνελήφθη ο δεύτερος. Απομένει να συλληφθεί και ο τρίτος (42 χρονών) που αναζητείται από τις αρχές.

Για υπενθύμιση σε δελτίο τύπου στην αρχή της εβδομάδας είχαμε αναφέρει για το θέμα αυτό: «Εξαρθρώθηκε, υστέρα από εμπεριστατωμένη έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, εγκληματική ομάδα που διέπραττε ληστείες και κλοπές, στην ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας. Στο πλαίσιο των αστυνομικών ερευνών για την εγκληματική ομάδα, εξιχνιάστηκαν εννέα περιπτώσεις ληστειών και κλοπών, σε περίπτερα, καταστήματα, πρατήριο υγρών καυσίμων, καθώς και σε βάρος πολιτών.

Συνελήφθη, την Κυριακή το μεσημέρι, στα Εξαμίλια Κορινθίας, για τη συμμετοχή του στην εγκληματική ομάδα, ένας 29χρονος ημεδαπός ΡΟΜΑ, ο οποίος κατηγορείται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, ληστείες και κλοπές, καθώς και για παράβαση του Νόμου περί Όπλων.





Πηγή:korithiannews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.