Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Δείτε τι ανέβασε στο Facebook: Ελληνίδα ηθοποιός παίζει με το στήθος της στο μπάνιο!!!


Είναι νέα ωραία και με εντυπωσιακές αναλογίες. Της αρέσει να προκαλεί και να δημιουργεί ένοχες φαντασιώσεις σε πολλούς άντρες ανεξαρτήτου ηλικίας και κοινωνικού status. Το κορίτσι είπε χθες να παίξει με το στήθος της στο μπάνιο. Και τι καλύτερο να παίζεις μόνη σου και να απαθανατίζεις τη στιγμη!


Αυτό το κορίτσι έχει βαλθεί να μας τρελάνει. Θέλει ρε παιδί μου να γίνει το νέο πορνό είδωλο για πολλά χρόνια εντός και εκτός Ελλάδος. Η Ίννα το νέο πουλέν του Σειρηνάκη καληνύχτισε χθές τους φίλους της στο Facebook…έτσι! Πραγματικά αναρωτιέμαι…ο άντρας της, ο θεός της, ο αρραβωνιαστικός της που είναι; Την αφήνει να αίζει μόνη της στο μπάνιο ή την φωτογραφίζει; Ικανό τον έχω…Δείτε το κορίτσι αυτό που ποζάρει και δε θολώνει τον καθρέφτη στο μπάνιο της αλλά τα μυαλά όλων μας…Μικρών και μεγάλων. Άνοιξε το μάτι για τα καλά…Πάμε καλημέρα σε όλους!!!!





Πηγή: http://blogs.gossip-tv.gr/nassos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.