Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Πάτρα: Σεξ και ξύλο..με καταστηματάρχη και 2 Αφρικανές - Χαμός για ένα 10ευρω!


Οι Αφρικανές «αρπάχτηκαν» για τις «υπηρεσίες» στον μαγαζάτορα!
ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΣΤΗ ΜΙΑ... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ...


Οι δύο αφρικανές, του πρόσφεραν ερωτική απόλαυση αλλά στη συνέχεια κόντεψαν να του κάνουν το μαγαζί... καλοκαιρινό, επειδή τσακώθηκαν για την αμοιβή! Πρόκειται για τα πιο τραγελαφικά περιστατικά. Συνέβη πριν δέκα μέρες σε κατάστημα της Πάτρας και τα είχε όλα: Από στοματικό, παρά φύση και «μάτι», μέχρι άγριο ξύλο! Όλα άρχισαν πριν από έναν μήνα όταν η μία από τις δύο αφρικανές επισκέφθηκε για πρώτη φορά τον καταστηματάρχη και του είπε ότι μπορούσε να του προσφέρει στοματική απόλαυση με μόλις 5 ευρώ.
Ο «καλλιτέχνης» μαγαζάτορας, ο οποίος διατηρεί κατάστημα στην οδό Κορίνθου, δέχθηκε, την οδήγησε στη μικρή αποθήκη στο πίσω μέρος του καταστήματος, έκανε τη «δουλειά» του και από τότε η αλλοδαπή άρχισε να τον επισκέπτεται τακτικά. Στην τελευταία επίσκεψή της, όμως, πήρε μαζί και τη φίλη της προκειμένου με... κάτι παραπάνω, ο έμπορος να έχει διπλή ευχαρίστηση.

Εκείνος δεν είπε όχι για έναν πρόσθετο λόγο: Επειδή, στο μεταξύ, είχε εκμυστηρευτεί τα πάντα στους γείτονες και φίλους του οι οποίοι σε συνεννόηση μαζί του είχαν φροντίσει να ανοίξουν μια... μικρή τρύπα στην αποθήκη του μαγαζιού του από το διπλανό κατάστημα, ώστε να απολαμβάνουν το ερωτικό θέαμα! Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος (το οποίο «κληρονόμησε» από τον πατέρα του), συνόδευσε τις αλλοδαπές στην αποθήκη, η πρώτη άρχισε αμέσως το στοματικό ενώ ο επιχειρηματίας ζήτησε να έχει παρά φύση ερωτική συνεύρεση με τη μία απ' τις δύο. Η γυναίκα που τον επισκεπτόταν, του είπε ότι αυτό θα κόστιζε 10 ευρώ.

Εκείνος συμφώνησε και προχώρησε στη... διαδικασία με τη φίλη της η οποία προσφέρθηκε αμέσως. Μόλις ολοκληρώθηκε η συνεύρεση, την οποία έβλεπαν κρυφά και οι γείτονες, ο καταστηματάρχης έδωσε τα 5 ευρώ σε αυτήν που γνώριζε, (για το στοματικό), και τα 10 ευρώ στη φίλη της για την παρά φύση ικανοποίηση!

 Χαστούκια και μαλλιοτραβήγματα μες' το μαγαζί!
Τότε συνέβη το αναπάντεχο. Ενώ οι τρεις τους βρίσκονταν στην αποθήκη, οι δύο γυναίκες άρχισαν να τσακώνονται. Κι αυτό γιατί η πρώτη ζήτησε το 10ευρω από τη φίλη της με το σκεπτικό ότι επειδή εκείνη έκλεισε το ραντεβού έπρεπε να πάρει τα περισσότερα χρήματα. Η φίλη της αρνιόταν επικαλούμενη ότι πούλησε το δικό της κορμί κι έτσι οι δυο τους άρχισαν να φωνάζουν και να βρίζονται. Μέχρι που πιάστηκαν στα χέρια, άρχισαν να μαλλιοτραβιούνται και βγήκαν από την αποθήκη χτυπώντας η μία την άλλη εντός του καταστήματος και μπροστά στα μάτια περαστικών!
Ευτυχώς που επενέβησαν οι γείτονες, που τα είχαν δει όλα, και πρόλαβαν τις χωρίσουν και να τις απομακρύνουν προτού τα κάνουν γυαλιά - καρφιά...! .
dete.gr                                                                                        





1 σχόλιο:

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.