Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΑΤΗ:Η Αμερικανική κυβέρνηση κληρώνει πράσινη κάρτα σε 50.000 ανθρώπους



Αν δείτε αυτήν την ανάρτηση σε κάποιο site ή blog μην λάβετε μέρος, είναι απάτη!

Εδώ και μερικές ώρες έχει κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο αυτή η ανάρτηση :

"Εάν δεν είστε Αμερικανός πολίτης, πρέπει να λάβετε μέρος και να εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία που σας δίνεται με το συγκεκριμένο πρόγραμμα της αμερικάνικης κυβέρνησης, το οποίο βασίζεται σε σχετικό νόμο που ψηφίστηκε από το Κογκρέσο. Μέσω της ετήσιας κλήρωσης 50.000 άνθρωποι από όλο τον κόσμο μαζί με τις οικογένειες τους θα μπορέσουν να ζήσουν και να εργαστούν στις Η.Π.Α. 

Ο οργανισμός USAFIS σας καλεί να συμμετάσχετε στο πρόγραμμα κλήρωσης πράσινης κάρτας για τις ΗΠΑ, με το οποίο μπορείτε να κερδίσετε την πράσινη κάρτα διαμονής και εργασίας στις Ηνωμένες Πολιτείες.


 Η συμμετοχή στην κλήρωση είναι εντελώς δωρεάν.Περιμένετε τα αποτελέσματα της κλήρωσης και αφού βεβαιωθείτε ότι έχετε κληρωθεί προχωρήστε την διαδικασία.


Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία.Για να εγγραφείτε δωρεάν Πατήστε εδώ

Η Αμερικανική κυβέρνηση κληρώνει πράσινη κάρτα σε 50.000 ανθρώπους. Δωρεάν Συμμετοχή. Περισσότερα εδώ"


Μετά από αυτό πατάς και σε βγάζει σε μια σε σελίδα που δίνεις τα στοιχειά σου και το τηλέφωνο σου. Αφού τελειώσεις με αυτά,  σου λέει να δώσεις το αριθμό της πιστωτικής σου κάρτας  Άμα δεν την δώσεις και βγεις από το site ,σε παίρνουν τηλέφωνο αφού, άγνωστο πως , έχουν κρατήσει το τηλέφωνο σου.(Γιατί δεν έχει ολοκληρωθεί την διαδικασία)

Και μετά αρχίζει όλο το παραμύθι προσπαθούν να σε πείσουν ότι είναι μια σοβαρή εταιρία που εδρεύει στην Αμερική και ότι τα όνειρα σου θα γίνουν πραγματικότητα,  Δηλαδή να βρεις δουλειά ή σπουδές.
Και αφού εσύ έχεις ενθουσιαστεί,σου πετάνε και το κόκαλο , ότι για να γίνει όλο αυτό πρέπει να τους δώσεις τον αριθμό της πιστωτικής σου κάρτας για να ολοκληρωθεί η αίτηση σου. 
Και εκεί κλαίνε μανούλες!
Αλλά απορώ πως αφήνει η διεύθυνσή ηλεκτρονικού εγκλήματος να παίζουν με τα όνειρα τόσων παιδιών ;
Πόση κοροϊδία να αντέξει πλέον αυτή η γενιά των 20-35 χρονών;
ΝΤΡΟΠΗ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.