Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Λουτράκι: Απίστευτο δεν τον βρήκαν τελικά τον άνδρα που είχε υποδείξει το lcitynews!


Σε συνέχεια του θέματος για το άνδρα που εντοπίσθηκε στο περιφερειακό δρόμο, ο οποίος είχε χάσει τις αισθήσεις του, 

σας είχαμε αναφέρει το απόγευμα ότι βρέθηκε από την αστυνομία. Έπειτα από τις τελευταίες εξελίξεις οφείλουμε να ανασκευάσουμε το συγκεκριμένο ρεπορτάζ αφού δεν περιμέναμε ότι μετά από υπόδειξη δική μας δεν θα τον έβρισκαν (ενώ είδαμε την αστυνομία να ερευνά την περιοχή και μας είπαν οτι ξέρουν το σημείο επειδή είναι γνωστό στέκι τοξικομανών).

Το αποτέλεσμα ήταν, ότι μετά από αρκετή ώρα επικοινώνησαν οι φίλοι του μαζί μας και μας είπαν ότι η αστυνομία τον ψάχνει ακόμα. Έτσι ξαναπήγαμε στο σημείο πριν λίγη ώρα και τους το υποδείξαμε για άλλη μια φορά . Το πιο τρελό της υπόθεσης ήταν, ότι το συγκεκριμένο σημείο δεν το ερεύνησαν όπως θα έπρεπε, με αποτέλεσμα να είναι ακόμα ο άνθρωπος σε κόμμα.

Το lcitynews σε καμιά περίπτωση δεν είχε σκοπό να παραποιήσει την είδηση αλλά δεν μπορούσαμε να φανταστούμε ότι η αστυνομία δεν θα έβρισκε το 30χρονο νεαρό.

Σε κάθε περίπτωση οφείλουμε να ζητήσουμε συγνώμη αφού η αστυνομία δεν έπραξε όπως έπρεπε και τελικά ο άνδρας βρέθηκε μετά από τόση ώρα, αλλά ήταν αδιανόητο ότι μετά από υπόδειξη δική μας δεν θα τον έβρισκε ούτε το περιπολικό αλλά ούτε και το ασθενοφόρο.

Αυτήν την στιγμή ο άτυχος άνδρας νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, αφού τον μετέφεραν οι ίδιοι οι φίλοι του με έναν γιατρό από το κέντρο υγείας.

Η κατάσταση της υγείας του είναι κρίσιμη!





11 σχόλια:

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ LCITY NEWS ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΙΧΕ ΣΤΟΝ ΑΤΥΧΟ ΝΕΑΡΟ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΑΡΟΤΙ ΑΡΓΗΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το ξέρεις μπλογκερ ότι μπορεί να βρεθείς μπλεγμένος έτσι και ασχοληθεί η οικογένεια του παιδιού ή εισαγγελέας?ααα κακομοίρη μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε μου , επειδή ήμουν σίγουρος ότι θα γίνονταν επικριτικά σχόλια. Θα σου απαντήσω: Μπλεγμένος γιατί να βρεθώ που δημοσιεύσαμε το θέμα ή που βοήθησα να τον βρουν. Και αν θέλεις να ξέρεις
    δεν φταίω εγώ που δεν μπόρεσε να τον βρει εξαρχής η αστυνομία. Τι αλλά ήθελες να τον πάω στο αστυνομικό τμήμα; Άλλωστε εγώ μόνος μου ζήτησα να καταθέσω για το όλο συμβάν αλλά μου είπαν ότι δεν χρειάζεται.
    Αυτά για να ξέρουμε τι λέμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ασε ρε το site μεγαλε, ενημερωση κανουν δν ειναι detective! οσο για τη βοηθεια των στρουμφ περιττος ο σχολιασμος! ακυροι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Koitame to dentro mou fenete kai xanoume to dasos...
    Poios ton vrike.pou itan.poios ton metefere...k oxi ti mastiga tis epoxis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα συγχαρητήρια μου στο blog που βοήθησε τόσο πολύ στον δημόσιο κοινωνικό διασυρμό του άρρωστου αυτού ανθρώπου.Αλλά ξέχασα,πρεζάκι είναι δεν έχει δικαιώματα έτσι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. κάνεις λάθος αγαπητέ μου, εμείς ούτε όνομα οναφεραμε ούτε πρόσωπο δείξαμε. Το αν πιστεύεις ότι βοηθήσαμε στο κοινωνικό διασυρμό. Κανείς τεράστιο λάθος.
    Μας λυπεί πραγματικά το γεγονός ότι ήταν χρήστης ουσιών. Εμείς σεβόμαστε την προσωπικότητα του κάθε ατόμου. Άλλα βέβαια ξέχασα ζούμε μια κοινωνία που κρυβόμαστε όλοι πίσω από το δάκτυλό μας!Δεν μας πειράζουν όταν βλέπουμε τέτοιες εικόνες γύρω μας. Μας πειράζει να τις δημοσιεύουμε. Κάτσε και σκέψου γιατί έχουμε γεμίσει με τόσα παιδιά που πέφτουν στην παγίδα των ουσιών και δεν υπάρχει κράτος να μεριμνήσει για αυτούς και τους αφήνει να υποφέρουν. Καμια φορά η αλήθεια είναι σκληρή αλλά δεν θέλουμε να την παραδεχτούμε , εθελοτυφλούμε στην ωραία μας μικροπολη που ζούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Επειδή ακριβώς ζούμε σε μία μικρόπολη αγαπητέ μπορούμε να ξεχωρίσουμε ποιος είναι ποιος χωρίς να χρειαστεί η αναφορά ονόματος ή η προβολή προσώπου.
    Η πικρή αλήθεια είναι ότιαδιαφορείτε πλήρως για έναν άνθρωπο άρρωστο και τον χρησιμοποιείτε για να ανεβάσετε την επισκεψιμότητα του blog σας.
    Αν θέλατε να βοηθήσετε θα μπορούσατε να το κάνετε χωρίς τη φωτογραφία ή δείχνοντας απλά μία λεπτομέρεια της.
    Και στην τελική αν θεωρείτε οτι ο καλύτερος τρόπος για να αποφύγουν τα παιδιά τα ναρκωτικά είναι να τους δείχνετε τέτοιες εικόνες, έχετε παντελή άγνοια για τη μάστιγα των ναρκωτικών.
    Λυπάμαι πραγματικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι λες αγαπητέ μου , έχεις τέτοιες μαντικές ικανότητες; Σου ξαναείπα η αλήθεια μερικές φορές πονάει αλλά είναι η αλήθεια.
    Δεν νομίζω να θίξαμε κανέναν ,και δεν δεν έχουμε ανάγκη να ανεβάσουμε την επισκεψιμοτητα του blog γιατί δεν δουλεύουμε για αυτόν τον λόγο.
    Και στην τελική τόσο πολύ σε σόκαρε η εικόνα;
    Πραγματικά τα λεγόμενα σου είναι εκτός της πραγματικότητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πολύ ωραία όλα αυτά τα φιλολογικά αγαπητέ Kentaure, αλλά έχω την εξής απορία: Αφού το μόνο που σας ενδιέφερε ήταν η υγεία του συμπολίτη σας γιατί αντί να τραβάτε φωτογραφιούλες δεν τον πηγαίνατε στο νοσοκομείο ή δεν περιμένατε την αστυνομία ώστε να τους υποδείξετε το σημείο στο οποίο βρισκόταν????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. βεβαίως και πήραμε την αστυνομία και αφού βλέπαμε ότι δεν ερχόταν κανείς , πήγαμε και τους ενημερώσαμε από κοντά και η απάντηση μας ήταν "ξέρουμε το σημείο, σε ευχαριστήσουμε πολύ!"Ούτε όνομα κράτησαν ούτε την διάθεση να πάμε μαζί τους είχαν. Όσο για τον μεταφέρουμε στον νοσοκομείο , αυτό ήταν ανέφικτο
    από εμάς .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.