Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

ΧΑΛΙ ΜΠΕΡΙ Πασαλείφει τα γυμνά της στήθη με γουακαμόλε!


Δεν είναι η πρώτη φορά που θα δούμε γυμνόστηθη τη διάσημη ηθοποιό. Το εκρηκτικό της μπούστο έχει διαγράψει τη δική του επιτυχημένη καριέρα στην κινηματογραφική οθόνη!

Αυτή τη φορά όμως η Χάλι Μπέρι (Halle Berry) όχι μόνο θα εμφανιστεί τόπλες, αλλά θα πασαλείψει τα στήθη της με πικάντικη σάλτσα, γουακαμόλε, για να κάνει ακόμα πιο "καυτό" το θέαμα!
Η Μπέρι πρωταγωνιστεί στην πολυαναμένομενη φαρσοκωμωδία "Movie 43".
Πρόκειται για την ξεκαρδιστική ιστορία τριών αγοριών που αναζητούν να την πιο απαγορευμένη ταινία όλων των εποχών στο διαδίκτυο.
Το καστ της ταινίας είναι κάτι παραπάνω από απίθανο, μιας και συμμετέχει σχεδόν όλο το Χόλιγουντ. Από την Ούμα Θέρμαν (Uma Thurman) και την Ναόμι Γουότς (Naomi Watts) μέχρι τον Χιου Τζάκμαν (Hugh Jackman), τον Τζέραλντ Μπάτλερ (Gerard Butler) και τον Ρίτσαρντ Γκιρ (Richard Gere).




Πηγή:http://www.radar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.