Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟ ΡΙΑΛΙΤΙ Τα όργια στην Κέρκυρα με... ουροποσία και αφροδίσια!

Χιλιάδες Βρετανοί τηλεθεατές δήλωσαν αηδιασμένοι μετά την προβολή από το "Channel" 4 την Τρίτη 8 Ιανουαρίου του πρώτου μέρους του νέου ριάλιτι "What happens in Kavos".

Σε αυτό περιγράφονται τα απίστευτα όργια που πραγματοποιούνται το καλοκαίρι στον Κάβο της Κέρκυρας!
Οι σκηνές απείρου κάλους δείχνουν έναν Βρετανό μπάρμαν σε ξενοδοχείο της περιοχής τον οποίο αναγκάζουν να πιει τα ούρα κάποιου άλλου και ο οποίος στη συνέχεια κάνει εμετό, επίσης ομάδες νέων που επιδίδονται σε προσομοιώσεις ερωτικών πράξεων ή εισπνέουν υποξείδιο του αζώτου.
Στη συνέχεια παρακολουθούμε και μια παρέα αγοριών που πηγαίνουν σε μια κλινική για να εξεταστούν για αφροδίσια νοσήματα, με την κάμερα να εστιάζει στα πέη τους την στιγμή που η νοσοκόμα παίρνει τα δείγματα...
Και αυτά είναι μερικά μόνο από τα όσα μεταδόθηκαν στο πρώτο μέρους του ριάλιτι που όπως ήταν φυσικό προκάλεσε τσουνάμι αντιδράσεων. Κυρίως επειδή αυτή ήταν η πρώτη φορά που οι Βρετανοί γονείς συνειδητοποίησαν τι ακριβώς κάνουν οι γιοι και οι κόρες τους όταν κατεβαίνουν το καλοκαίρι στον Κάβο.
Έμαθαν έτσι για τον... άγραφο κανόνα ουρο-ποσίας μεταξύ των εργαζομένων, που αποκάλυψε στην κάμερα ένας από αυτούς:
"Υπάρχει ένας κανόνας εδώ. Αν κάνεις σεξ με το ίδιο άτομo τρεις φορές, πρέπει να πιείς ένα σφηνάκι ούρα. Δεν υπάρχει εργαζόμενος στον Κάβο που να μην έχει πιεί τουλάχιστον ένα ποτήρι ούρα" και συνέχισε λέγοντας πως:
"Ένας από τους φίλους μου έκανε σεξ με 100 κορίτσια μέσα σε ένα καλοκαίρι. Κοιμόταν με δυο διαφορετικές γυναίκες κάθε βράδυ".
Από την εκπομπή μάθαμε επίσης πως  ένας στους τρεις παραθεριστές στον Kάβο έχει χλαμύδια...
Τέλος, εντελώς σοκαριστικά ήταν τα πλάνα που έδειχναν την εγχείριση στο πέος του 25χρονου Ράιν ο οποίος τραυματίστηκε μετά από μια βραδιά άγριου σεξ στην παραλία.






Πηγή:http://www.radar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.