Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Διαβάστε τι απαντάει ο Κορίνθιος βουλευτής της Χ.Α. στην κόρη του Κοτσώνη για τα παιδιά που σήκωσαν την σημαία στο Λονδίνο!

MIA ΟΦΕΙΛΟΥΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ

Με αυτόν τίτλο και με το ακόλουθο  post του στο facebook απάντησε ο Στάθης Μπούκουρας για τα όσα είπε η κόρη, του πρώην υπουργού Κοτσώνη...

Την πλήρη αηδία και τον αποτροπιασμό κάθε λογικά και εθνικά σκεπτόμενου ανθρώπου προκάλεσε το κατάπτυστο άρθρο μιας υποτιθέμενης «δημοσιογράφου» εκ Λονδίνου , ονόματι Ηλέκτρα Κοτσώνη , κόρη πρώην υπουργού του πασοκ . Ο τρόπος με τον οποίο σχολίασε την επίσκεψη και το γεγονός της ανάρτησης της Ελληνικής σημαίας εντός του χώρου του βρετανικού μουσείου , από μαθητές σχολείου της Κορίνθου , φανερώνει τις αρχές , τις ιδέες και τις αντιλήψεις του εν λόγω πασοκοθρεμμένου . Μάλιστα , το συγκεκριμένο ανθελληνικό γύναιο , είχε το θράσος να απευθυνθεί και στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ,το οποίο κρυμμένη πίσω από λέξεις και φράσεις ήθελε να κατηγορήσει . Βεβαίως και αυτή τη στιγμή η εν λόγω «δημοσιογράφος» (βαπτισμένη από πρώην αρχηγό πολιτικού κόμματος ) διάγει έναν πλουσιοπάροχο βίο παριστάνοντας την δημοσιογράφο στην πόλη του Λονδίνου , είναι εκτός της ελληνικής πραγματικότητος , είναι βγαλμένη από τα σπάργανα ενός κόμματος που διέλυσε και εξακολουθεί να διαλύει την Ελλάδα και ασκεί τις ψευτοαριστερίστικες κριτικές της , δίχως επίγνωση της αφέλειάς της . Σαφώς και η «κυρία» Κοτσώνη δεν είναι καν άξια αναφοράς και της ευχόμαστε να συνεχίσει την λαμπρή της καριέρα στην Αγγλία , απαλλάσσοντάς μας από την παρουσία της . Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα συνεχίσει να αγωνίζεται κυρίως για την προάσπιση των εθνικών μας δικαιωμάτων και της Τιμής όλων των Ελλήνων και το γεγονός ότι τα τσιράκια του συστήματος μας πολεμούν με κάθε μέσο , δεικνύει ότι βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο για την απελευθέρωση της Πατρίδας μας .







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.