Κυριακή 26 Μαΐου 2013

ΛΟΥΤΡΑΚΙ:Φάκελος "Προμηθέας": Τι γίνεται με Μουσική Σχολή και Φιλαρμονική;

Όπως κατ' εξακολούθηση έχουμε και εμείς αναφέρει ο φορέας πνέει τα λοίσθια.

Ελλείψει χρημάτων, στάση εμπορίου όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός μας αλλά είναι έτσι?
Μήπως απλά η πανάκεια της κρίσης και της έλλειψης πόρων καλύπτει την αδυναμία και την ανικανότητα των εμπλεκόμενων να διαχειριστούν το Νομικό Πρόσωπο?
Ποια η λογική και ποιος ο σκοπός του κατ΄ εξακολούθηση πολέμου που κάνει εναντίον των τμημάτων της Μουσικής Σχολής και της Φιλαρμονικής μέλος του Δ.Σ. θηλυκού γένους και μάλιστα φίλα προσκείμενο στη Δημοτική Αρχή? Κινείται αυτοβούλως η υπάρχει οργανωμένο σχέδιο?
Με ποια λογική ζητούνται προσωπικά στοιχεία μαθητών της Μουσικής Σχολής από το εν λόγω μέλος και ποιον βλάπτουν τα περί εμπλοκής εισαγγελέα?
Έχει θέση άραγε πολίτης σε πολιτιστικό φορέα με ανάλογη συμπεριφορά? Γιατί δεν ζητήται το αυτονόητο, δηλαδή η παραίτηση της από τον Πρόεδρο κ. Λόη ή τον Δήμαρχο. Γιατί πρωτίστως αυτόν εκθέτει. Επίσης γιατί πυκνώνουν οι φωνές περί συγχώνευσης του φορέα? Ποιοι προωθούν αυτή τη λύση? Ποιον εξυπηρετεί?
Και ενώ αυτά τα ωραία συμβαίνουν οι καθηγητές εξακολουθούν να παραμένουν απλήρωτοι. Το νομικό πρόσωπο μάλιστα όπως είχαμε προαναφέρει αδυνατεί να καταβάλει στο σύνολο τους τα χρέη και λύση δεν φαίνεται να υπάρχει.
Από ότι μαθαίνουμε και εμείς κάποιοι δεν πρόκειται να μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια, έχουν αφυπνιστεί και στο προσεχές διάστημα δεν είναι απίθανο να έχουμε δυναμικές κινήσεις.














6 σχόλια:

  1. Ρε παιδια πάρτε το χαμπάρι! Δε θα μείνει τίποτα όρθιο! Η δημοτική αρχή τα θεωρεί όλα περιττα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα αν δεν ανακατευτεί η εν λόγω κυρία στα θέματα της μουσικής σχολής και της Φιλαρμονικής ποιος θα ανακατευτει; Αφου αυτη η δημοτική αρχη βάζει μόνο ασχετους να ανακατευτούν με σοβαρα θεματα. Σε λίγο θα μπει λουκετο σε ολοκληρο το Λουτρακι! Οχι μονο σε σπα -μουσικη σχολη-φιλαρμονικη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι συζηταμε τωρα; Αφου η γυναικα έχει εμπαθεια με τη φιλαρμονικη; Όσο για τη μουσική σχολή; Πάλι τα ιδια δεν ειχαμε πάλι πέρυσι τετοιο καιρο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πειτε της να παει να σκουπιζει τριχες που την ξερει τη δουλεια στα σιγουρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δυστυχως θα τα διαλύσουν όλα! Δεν ενδιαφερονται.. Ο δήμαρχος κάνει ότι τον νοιαζει αλλα στην πραγματικοτητα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. I kaliri prepei na paretithei an exei tin euthixia....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.