Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Το Πρώτο θέμα χρίζει ως ηθικό αυτουργό για τα επεισόδια τον δήμαρχο


Δείτε τι αποκαλύπτει το πρώτο θέμα.

Ποιοι όμως είναι οι ηθικοί αυτουργοί πίσω από τα βίαια επεισόδια στο Λουτράκι; Οπως αποκαλύπτει σήμερα το «protothema.gr», ο Δήμος Λουτρακίου είχε αποστείλει μέσω ταχυδρομείου επίσημη πρόσκληση προς τη Νομαρχιακή Επιτροπή της Χρυσής Αυγής Κορινθίας, παραβιάζοντας το πρωτόκολλο της εκδήλωσης.

Το «protothema.gr» επικοινώνησε με τον δήμαρχο Λουτρακίου, κ. Κωνσταντίνο Λογοθέτη, ο οποίος αρνήθηκε ότι έστειλε την πρόσκληση. Βέβαια, το αποδεικτικό της αποστολής που δημοσιεύουμε σήμερα τον διαψεύδει. Το ίδιο και ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής κ. Ευστάθιος Μπούκουρας. «Πρόσκληση έλαβα κι εγώ αλλά και η Νομαρχιακή Επιτροπή του κόμματος. Δεν ήρθαμε λοιπόν απρόσκλητοι στην εκδήλωση», δήλωσε ο βουλευτής.



Οι σφραγίδες στην ταχυδρομική επιστολή που αποδεικνύουν ότι ο δήμαρχος Λουτρακίου είχε καλέσει στη γιορτή τη Νομαρχιακή Επιτροπή της Χρυσής Αυγής







Πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.