Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Τα συγκλονιστικά λόγια του αδερφού της 25χρονης που σκοτώθηκε


«Δεν νιώθουμε οργή, νιώθουμε πόνο». M' αυτά τα λόγια, ο αδελφός της άτυχης 25χρονης που χτυπήθηκε από πυρά ληστών στα Ισθμια...
περιγράφει το δράμα που ζει η οικογένειά του.
Μιλώντας στη zougla.gr ο αδελφός της 25χρονης αναφέρει πως «αυτήν τη στιγμή δεν μας απασχολεί τι θα γίνει με την αστυνομία και τους κακοποιούς. Το θέμα μας είναι ότι χάσαμε την Κατερίνα. Δεν νιώθουμε οργή, νιώθουμε πόνο. Μέχρι και τώρα δεν το πιστεύουμε αυτό που έγινε. Είναι από αυτά που δεν τυχαίνουν. Ένα άτομο ανάμεσα σε 10.000.000 ανθρώπους κι έτυχε να βρεθεί εκεί. Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα. Υπάρχει και θυμός και πόνος, αλλά υπερισχύει το δεύτερο. Όταν συνέβη το περιστατικό, έφευγε από τη δουλειά και ερχόταν σπίτι. Ηταν στο χειρουργείο τρεις ώρες. Δυστυχώς όμως δεν τα κατάφερε» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.