Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

Δραματικό διάγγελμα του Προέδρου της Κύπρου(ΒΙΝΤΕΟ)



Η Κύπρος βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, ζει τις πιο τραγικές στιγμές από την εισβολή του 1974,
υπογράμμισε ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης στο δραματικό διάγγελμα που απηύθυνε πριν από λίγο στον κυπριακό λαό.

Αναφερόμενος στην πρόσφατη συνεδρίαση του Eurogroup και στις αποφάσεις που ελήφθησαν για την Κύπρο, ο κ. Αναστασιάδης έκανε λόγο για δύο «εκβαστικές επιλογές» που τέθηκαν στην κυπριακή κυβέρνηση και τόνισε πως ο ίδιος επέλεξε εκείνη που θεώρησε πως θα έχει τις λιγότερο οδυνηρές επιπτώσεις στην οικονομία.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Κύπρου, η πρώτη επιλογή θα οδηγούσε σε άτακτη χρεοκοπία, κατάρρευση ολόκληρου του τραπεζικού συστήματος και εν τέλει έξοδο από το ευρώ.

Η δεύτερη επιλογή της δύσκολης αλλά ελεγχόμενης κατάστασης, είπε, θα οδηγήσει στη σταθεροποίηση της κυπριακής οικονομίας και στην ανάκαμψη.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.